Roblox'a erişim yasağı getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben Roblox'un GFX tasarımcı olarak bu erişim yasağı getirilmeden iyi gayet para kazanıyordum. Şimdi ancak bu erişim yasağını getirilip beni üzdü işsiz kaldım.. Ayrıca bu doğru değildir. Ayrıca cinsel bahsettiği gibi Roblox moderasyonu hallediyor.
Adınıza üzüldüm, ne diyeyim. Bir yerden sonra insanların ekmek teknesi oluyor. Ama evet maalesef cinsellik dolu oyunlar vardı, hadi çocuk oynadı, cinsellik görmedi. YouTube'a giriyor, o oyunu aratıyor ve karşısına çıkan videoları izliyor, zaten bazı YouTuber'lar bunlar için direkt çocukları kullanıyorlar, yazık gerçekten.

Roblox aslında bu konuda bayağı sertti ancak adamlar ne yapsın.

Adınıza üzüldüm, ne diyeyim. Bir yerden sonra insanların ekmek teknesi oluyor. Ama evet maalesef cinsellik dolu oyunlar vardı, hadi çocuk oynadı, cinsellik görmedi. YouTube'a giriyor, o oyunu aratıyor ve karşısına çıkan videoları izliyor, zaten bazı YouTuber'lar bunlar için direkt çocukları kullanıyorlar, yazık gerçekten.

Yapacak bir şey yok, ben işitme engelliyim. Her türlü iş yapamıyorum gerçek hayatta. Sağ olsun devlete hayatımı, hayallerimi yıkıldı.

Az önce Valorant yasakladığını duydum (Source: Söylentiler). Gerçek mi diye araştıracağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı