"s A kn K se W olak Mi ?"
Bugün Roblox yasaklandı, oynamadığımız için umursamadık. Yarın sesli sohbet var diye CS:GO yasaklandı, ortada sesini çıkaracak kişi kalmadı. Sonraki gün senin sevdiğin oyun yasaklanınca ne yapacaksın?Eğer bu özellik gelirse Roblox yasaklanmalı Türkiye'de. Bu halde iken bile envai çeşit şey dönüyor uygulamada bir de bu özellikl gelirse ne olacağını tahmin bile edemiyorum.
Eğer bu özellik gelirse Roblox yasaklanmalı Türkiye'de. Bu halde iken bile envai çeşit şey dönüyor uygulamada bir de bu özellikl gelirse ne olacağını tahmin bile edemiyorum.
Kimlik ile doğrulama yapılır gibime geliyor. Mesela şu an sesli sohbet özelliğini etkinleştirmek için T.C. Kimlik numaranızı girmek zorundasınız yani gerçekten 17 yaşından küçükler giremez. Ama 17 yaşından büyükler için bile olsa bu ne kadar mantıklı tartışılır. Düşündüğünüz gibi küçük çocukların olacağını sanmıyorum.
2023 TinderEğer bu özellik gelirse Roblox yasaklanmalı Türkiye'de. Bu halde iken bile envai çeşit şey dönüyor uygulamada bir de bu özellikl gelirse ne olacağını tahmin bile edemiyorum.
Bizi bu tarz bir şey bekliyor anladığım kadarıyla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.