Roblox'a hâlâ para yatırılır mı?

Tokmak923

Centipat
Daha fazla  
Robloxa iOS cihazımdan VPN ile hala girebiliyorum. Ancak para yatırmak istediğimde uyarı geliyor. Bunun bir çözümü var mı?

Play kodu ile satın alım yapamazsınız. Kredi kartı ile oluyor diye biliyorum.

VPN ile Türkiye'ye bağlanıp tekrar satın almayı dene. İlk başta saçma geliyor ama Türkiye'ye bağlandığında bile girebiliyorsun.

Bilgisayar var ise elinizde roblox.com a girerken birden fazla sayfa yenilemesi yaparak Türkiyeden'de erişebilirsiniz halen ben öyle giriyorum oyuna. Ha bilgisayar yok ise o zaman kullandığınız banka kartınızı yurt dışı alışverişine açık yapın o şekilde yükleyebilirsiniz. Diyelim ki ki yükleme ekranında hata veriyor o zaman da başka bir vpn seçin örneğin browsec vpn.

Bilgisayar var ise elinizde roblox.com a girerken birden fazla sayfa yenilemesi yaparak Türkiyeden'de erişebilirsiniz halen ben öyle giriyorum oyuna. Ha bilgisayar yok ise o zaman kullandığınız banka kartınızı yurt dışı alışverişine açık yapın o şekilde yükleyebilirsiniz. Diyelim ki ki yükleme ekranında hata veriyor o zaman da başka bir vpn seçin örneğin browsec vpn.
bilgisayarım var ama sıkıntı şu elimde app store kodu var robux almak icin duruyodu simdi alamıyorum

Bilgisayarım var ama sıkıntı şu elimde App Store kodu var Robux almak icin duruyordu simdi alamıyorum.

Apple kodunuz işe yaramayacak maalesef. Play Store ve Apple Store kodları hangi ülkeden aldıysanız o ülke sunucusunda kullanılabilir. Yani App Store kodunu VPN ile harcayamazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı