Roblox'dan ban yedim

razel003

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dün dün hesabım 21:30 gibi silindi nedeni çocuklara küfürden dolayı sanırsam itiraz yerine baktıgımda yazılan mesajlar hesabım çalındıgındaki mesajlardı. Support atmalı mıyım bu konuda bilgisi olan var mı daha yeni Support attım itiraz için sizce açılır mı?

Dosya Ekleri

• 1738174928290.png
    1738174928290.png
    59,3 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dün dün hesabım 21:30 gibi silindi nedeni çocuklara küfürden dolayı sanırsam itiraz yerine baktıgımda yazılan mesajlar hesabım çalındıgındaki mesajlardı. Support atmalı mıyım bu konuda bilgisi olan var mı daha yeni Support attım itiraz için sizce açılır mı?

Benim de başıma geldi 1 ay geçerse itiraz talebini reddediyorlar.

Açmazlar diye düşünüyorum. Ama siz gene de şansınızı deneyin ve desteğe başvurun. Ama tek bir sorum var, neden küfür ediyorsunuz hocam?

Eğer gerçekten çalınmışsa bakabiliyorlar ona sanırsam. Benim arkadaş kendi kendine sebep olduğu bir ban için yalan atmaya çalıştı bununla ilgili ret geldi. Şansınızı denemişsiniz zaten. Bir hafta bekleyin cevap gelme ise(ki geliyor genelde) tekrar atın.

Açmazlar diye düşünüyorum. Ama siz gene de şansınızı deneyin ve desteğe başvurun. Ama tek bir sorum var, neden küfür ediyorsunuz hocam?
hocam hesabım çalındıgındaki edilenleri diyorum hesabımı çalan kişi etmiş bundada hakkımvar açtırmaya hesap çalınmıştı çünkü

Benim de başıma geldi 1 ay geçerse itiraz talebini reddediyorlar.
hocam size ulaşabilecegim biyer varmı diyeceklerim varda

Hocam hesabım çalındıgındaki edilenleri diyorum hesabımı çalan kişi etmiş bunda da hakkımvar açtırmaya hesap çalınmıştı çünkü.

Hocam size ulaşabilecegim bir yer var mı diyeceklerim var da.

DC'den ulaşabilirsin hocam goku12341234.

Eğer gerçekten çalınmışsa bakabiliyorlar ona sanırsam. Benim arkadaş kendi kendine sebep olduğu bir ban için yalan atmaya çalıştı bununla ilgili ret geldi. Şansınızı denemişsiniz zaten. Bir hafta bekleyin cevap gelme ise(ki geliyor genelde) tekrar atın.

Bir haftamı 4 haftada 4 kez yapsa 1 ay zaten 1 aydan sonra itiraz talepleri reddediliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı