Rockstar'dan GTA 5 satın almak

linkte steame dair bir bilgi göremedim şuanda steamde premium edition 99 tl diye biliyorum.
Rockstar Launcherda 55 tl + olarak Criminal Enterprise starter pack veriyor. Pack'i burdan inceleyebilirsiniz Grand Theft Auto V - Criminal Enterprise Starter Pack Steam'de
Bu linkte açık bir şekilde steam sayfasına yönlendiriyor neyini göremediniz acaba anlamadım. İlk attığı 1. mesajdaki de rocsktar'ın sattış yaptığı sayfa.

Hocam 55TL lik olan pakette mi mevcut acaba başka bir şey mi satın almalıyım bulamadım başka. Yönlendirebilir misiniz?
55 tllik olan paket premium edition yani buda gta v ana oyun +Criminal Enterprise starter pack yani bahsettiğiniz toplamda 10 milyon değerinde ev araba + 1 milyon doları içeriyor

55 tllik olan paket premium edition yani buda gta v ana oyun +Criminal Enterprise starter pack yani bahsettiğiniz toplamda 10 milyon değerinde ev araba + 1 milyon doları içeriyor
Çok sağolun şu anda satın alıyorum. Herkese yardımları için teşekkürler. Almak isteyen varsa kaçırmasın bu vesileyle haberdar etmiş olduk forumu :)

Bende 99 tl verip steamdenmi alsam 55 tl ye rockstar launcherdenmi alsam diye düşünüp durdum sonucunda steamden almanın tek farkının kütüphanenizde gta v im var diyebilmek olacağı için değmeyeceğine kanaat getirdim :d
Yok önemli değil ama aradaki mesajları da okusaydınız zaten anlardınız olayı. Rica ediyorum böyle genel olarak mesajları okumadan yazmayın, çok anlamsız sonuçlar çıkıyor sonra.
ayrıca tekrar bi inceledimde yazılanları, arkadaş demişki ''verdiğim linkten alacağım ozaman''
ben buna istinaden ''neden o linkten alıyorsunuz ucuzu varken'' demişim. yani arkadaşın attığı linkden bahsetmişim
sizde başka bir arkadaşın rockstar launcherındaki criminal enterprise ı incelememiz için attığı steam linkinden bahsediyorum sanmışsınız :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı