iNeonDragon
Megapat
Daha fazla
Arkadaşlar bilgisayarımın tam modeli ROG STRIX G15 G513RM. Bilgisayarımda sürekli mavi ekran hataları alıyorum. Mesela bilgisayarı yeniden başlat diyorum bazen açılıyor normal bazen üst üste mavi ekran hataları veriyor. Hata kodları da sabit değil. Farklı farklı hatalar veriyor. Servise gönderdim donanımsal sorun yok dediler geri gönderdiler ama formatta attım kaç kere yine hatalar oluyor. Mesela format bitti bilgisayar açıldı 1-2 dakika içinde mavi ekran verdi. Çalışırken de sorun yaşıyorum. Hem fazla ısınıyor hem disk yavaş çalışıyor gibi geliyor. Mesela IDM ile dosya indirirken sorun yok ama IDM dosyayı birleştirirken PC donuyor. DC'de konuşuyoruz mesela sesler donuyor video izliyorsam video donuyor sonra birleştirme bitince normale dönüyor. Bugünde saçma bir şekilde Wi-Fi simgesi gitti bilgisayarda yeniden başlatınca. Wi-Fi sürücü yüklü görünüyor ama sağ altta Wi-Fi butonu yok gelmiyor, bağlanamıyorum internete. Sürücüyü sildim yükledim ama yok hala Wi-Fi butonu gelmiyor. Siz ne yapabilirim?