ROG Strix G15 oyun değerleri nasıl?

Bu arada ben Radeon grapchicsi acmisim Afterburner'dan. 3060'i açtım bugün test yaptim ekran karti sicakligi 75-80 derece civarinda dolasiyor. Bu degerler normal mi FH5'te.

Bu arada ben Radeon grapchicsi acmisim Afterburner'dan. 3060'i açtım bugün test yaptim ekran karti sicakligi 75-80 derece civarinda dolasiyor. Bu degerler normal mi FH5'te.

Normal değerler 80 derece civarı zaten. İlk ekran alıntısında sorun olduğu açıktı. Ben GPU kullanımı aşırı düşüktür diye düşündüm ama yanlış kartın sıcaklık değeriymiş :)

Normal değerler 80 derece civarı zaten. İlk ekran alıntısında sorun olduğu açıktı. Ben GPU kullanımı aşırı düşüktür diye düşündüm ama yanlış kartın sıcaklık değeriymiş :)

Bende GPU gucunu actigimda 35-40wattdan yukari cikmayinca fark ettim bir şeylerin yanlış oldugunu.

Bir de Turbo modda sol fan titriyor uguldama sesi geliyor bir sorun mu var acaba yoksa normal mi?

Son düzenleme:
Cyberpunk degerleri:
DLSS:Auto
İsin izleme acik tum grafikler ust ayarda

2064696e-e241-4057-aa36-460da8a455df.jpg

2021 Acer Nitro 80+15 95W 3060'lı modelini kullanıyorum GPU sıcaklığı aynı. Max-P olmasına rağmen gayet iyi değerler.
Sol fanda titreme var bende onun icin servise gidecegim yarin ek olarak alti tam acik degil şu an o sebeple stant alacagim. Onlari hallettikten sonra GPU sicakligi 4-5 derece duser muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı