ROG STRIX G15 vs Acer Nitro 5

SorryMyLife

Kilopat
İki ürün arasında kaldım. STRIX 300TL daha pahalı şu an için. Acer'in kullandığı işlemci vs yeni. Benim için ön planla olan oyun oynarken serin çalışması ve fanı sessiz olması hangisini önerirsiniz?

ROG STRIX: https://www.trendyol.com/asus/rog-s...335445023?boutiqueId=612669&merchantId=105919

Acer Nitro 5: Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör:
İki ürün arasında kaldım. STRIX 300TL daha pahalı şu an için. Acer'in kullandığı işlemci vs yeni. Benim için ön planla olan oyun oynarken serin çalışması ve fanı sessiz olması hangisini önerirsiniz?

ROG STRIX: https://www.trendyol.com/asus/rog-s...335445023?boutiqueId=612669&merchantId=105919

Acer Nitro 5: Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Kesinlikle Acer.

Attığınız linklere göre strix 1700₺ daha ucuz görünüyor. Acer nitro serisinin rakibi Asus Tuf serisidir, Rog Strix kalite olarak her türlü Nitro serisini geride bırakır. 4800H, 12500H ile mücadele edebilecek seviyede değil fakat o kartı çok rahat besler ve birçok işinizi da fazlasıyla görür. İşlemci benim için önemli derseniz Acer'i alın fakat ben olsam Rog cihazı tercih ederdim.

Attığınız linklere göre STRIX 1700₺ daha ucuz görünüyor. Acer Nitro serisinin rakibi ASUS TUF serisidir, ROG STRIX kalite olarak her türlü Nitro serisini geride bırakır. 4800H, 12500h ile mücadele edebilecek seviyede değil fakat o kartı çok rahat besler ve birçok işinizi da fazlasıyla görür. İşlemci benim için önemli derseniz Acer'i alın fakat ben olsam ROG cihazı tercih ederdim.

Dediğiniz gibi kalite için ROG performans için Acer bence de.

Ama Acer'de kötü değil hakkını yemeyelim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı