ROG STRIX G16 2023 stuttering yapıyor

Merhaba aynı bilgisayarı ben de aldım. Özellikle armoury crate'i kurduktan sonra diye tahmin ediyorum ara ara çok çok ufak takılmalar yaşıyorum chrome vs kullanırken. Belki 0.001 saniye. Arada oluyor sadece armoury crate i kaldırdım komple tekrar yükledim. Ama ondan mı değil mi bilmiyorum. Siz çözebildiniz mi sorunu? @Ferhinator

Aynı sorun bende de var herhangi bir çözüm bulan var mı?

Hocam ben temiz kurulum yaptım. DDU ile NVIDIA sürücüsünü kaldırıp NVIDIA'nın 3 önceki sürücüsü kurdum. Ayrıca oyunlarda da G-SYNC'i kapattım yağ gibi akıyor.

Az önce bende 2-3 sürüm öncesini kurdum biraz daha akıcı oldu ama hala drop oluyor. G-SYNC IDE kapatıp deneyeceğim. Bir de klavyede 3 tuştan fazlasına basılmıyor buna alışabildinmi :D

@Ferhinator bende 4060 modeli var ben world of tankste ve gtada oynadigim zaman haritada ilerlerken cok cok kucuk takilmalar oluyor hafif hissettiriyor rahatsiz etmeyecek sekilde ama senin paylastigin videoda baya hissedilir sekilde gozukuyor bende o sekilde degil ramim 1x16 sirf bu problemi belki gecirir diye 2x16 yapicam eger hala devam ederse neden kaynaklidir bilemiyorum
Düzeldi mi ?

Hocam ben temiz kurulum yaptım. DDU ile nvidia sürücüsünü kaldırıp Nvidia'nın 3 önceki sürücüsü kurdum. Ayrıca oyunlarda da G-sync'i kapattım yağ gibi akıyor.
Sorunsuz mu hala, aynı modeli düşünüyorum.

Arkadaşlar bu problemi leptobu aldıktan 2 gün sonra bende yaşadım, ben çözümü şu yolla halletim yani daha doğrusu halletiğimi düşünüyorum çünkü problemi 2-3 gündür yaşamıyorum

-ilk adımda myasus indirdim ve tüm güncellemeleri kontrol ettim toplamda 2 güncelleme gerçekleştirdi.
-google üzerinden intel driver support asistan uygulamasını indirdim indirme sırasında hem web tarayıcı bilgisayardaki eksik driverları taradı toplamda 4 eksik driver buldu bunların hepsini yükle dedim.
-intel driver support asistan yüklendi buradada güncellemeleri kontrol ettiğimde 2 güncelleme de burada gerçekleştirdi sonra bilgisayarı kapatmamı istedi, kapatıp açtığımda tüm güncellemeleri her yerden kontrol ettim ve her şey güncel görünüyordu ve problem çözülmüştü.

inş. sizlerinde problemleri çözülür.

Arkadaşlar bu problemi leptobu aldıktan 2 gün sonra bende yaşadım, ben çözümü şu yolla halletim yani daha doğrusu halletiğimi düşünüyorum çünkü problemi 2-3 gündür yaşamıyorum

-ilk adımda myasus indirdim ve tüm güncellemeleri kontrol ettim toplamda 2 güncelleme gerçekleştirdi.
-google üzerinden intel driver support asistan uygulamasını indirdim indirme sırasında hem web tarayıcı bilgisayardaki eksik driverları taradı toplamda 4 eksik driver buldu bunların hepsini yükle dedim.
-intel driver support asistan yüklendi buradada güncellemeleri kontrol ettiğimde 2 güncelleme de burada gerçekleştirdi sonra bilgisayarı kapatmamı istedi, kapatıp açtığımda tüm güncellemeleri her yerden kontrol ettim ve her şey güncel görünüyordu ve problem çözülmüştü.

arkadaşlar sorun tekrar ortaya çıktı hiç durduk yere muhtemelen iade edeceğim.

arkadaşlar sorun tekrar ortaya çıktı hiç durduk yere muhtemelen iade edeceğim.
biraz yardım aldım arkadaşlar şöyle bir durum var sorunu 2 kaynağı var enerji tasarrufu ayarları ve freedos gelen leptoplarda ekran kartını öncelik olarak görmüyor bunu sizin ayarlamanız gerekiyor

bu yüzden altaki resimde görünen ekran modunu sadece NVIDIA olarak ayarlamalısınız şimdilik benimsorun çözüldü ilerde tekrara konuyu güncellerim.

Dosya Ekleri

• 2023-12-29_22h48_18.png
    2023-12-29_22h48_18.png
    48,1 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Arkadaşlar bu problemi laptopu aldıktan 2 gün sonra bende yaşadım, ben çözümü şu yolla halletim yani daha doğrusu halletiğimi düşünüyorum çünkü problemi 2-3 gündür yaşamıyorum.

-İlk adımda MyASUS indirdim ve tüm güncellemeleri kontrol ettim toplamda 2 güncelleme gerçekleştirdi.
-Google üzerinden Intel driver Support asistan uygulamasını indirdim indirme sırasında hem web tarayıcı bilgisayardaki eksik driverları taradı toplamda 4 eksik driver buldu bunların hepsini yükle dedim.
-Intel driver Support asistan yüklendi buradada güncellemeleri kontrol ettiğimde 2 güncelleme de burada gerçekleştirdi sonra bilgisayarı kapatmamı istedi, kapatıp açtığımda tüm güncellemeleri her yerden kontrol ettim ve her şey güncel görünüyordu ve problem çözülmüştü.

İnşallah. Sizlerin de problemleri çözülür.

Arkadaşlar sorun tekrar ortaya çıktı hiç durduk yere muhtemelen iade edeceğim.

Biraz yardım aldım arkadaşlar şöyle bir durum var sorunu 2 kaynağı var enerji tasarrufu ayarları ve FreeDOS gelen laptoplarda ekran kartını öncelik olarak görmüyor bunu sizin ayarlamanız gerekiyor.

Bu yüzden altaki resimde görünen ekran modunu sadece NVIDIA olarak ayarlamalısınız şimdilik benimsorun çözüldü ileride tekrara konuyu güncellerim.

Teşekkür ederim dönüş bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı