ROG STRIX G512LV-HN267 vs. Alpha 15 A4DEK-018xtr

İkisi de yakın ürünler fakat ben oyunu Asus'tan yana kullanacağım.
daha önce hiç asus kullanmadım hep msi kullandım. ryzen işlemci konusunda problemim yok fakat ekran kartı konusunda kararsız kaldım.
Şu an 8 GB RAM'e sahip bir laptop alınabilir mi tartışılır fakat imzamda kullandığım laptobu öneririm.
aldıktan sonra bir 8gb daha ram ekleyeceğim.

Sonradan ram arttırman gerekebilir çok yüksek ihtimalle. Ekran kartı kısmında da iki kartta birbirleriyle yarışabilecek seviyede kartlar. Ancak ben oyumu laptop kısmında 2060'tan yana kullanıcam. İşlemci konusunda bence iki işlemci de gayet işini görür seviyede.

Daha önce hiç ASUS kullanmadım hep MSI kullandım. Ryzen işlemci konusunda problemim yok fakat ekran kartı konusunda kararsız kaldım.

Aldıktan sonra bir 8 GB daha RAM ekleyeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben tercihimi ASUS'tan yana yapardım ve yaptımda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben tercihimi ASUS'tan yana yapardım ve yaptımda.

Sonradan ram arttırman gerekebilir çok yüksek ihtimalle. Ekran kartı kısmında da iki kartta birbirleriyle yarışabilecek seviyede kartlar. Ancak ben oyumu laptop kısmında 2060'tan yana kullanıcam. İşlemci konusunda bence iki işlemci de gayet işini görür seviyede.
aslında çok fazla oyun oynamayı düşünmüyorum. oyundan daha çok gündelik işlerimi halletmek film, müzik vs. için kullanıcam. sanırım asusta rgb klavye yok doğru mudur?

İkisinede 8 GB RAM takviyesi şart, ben oyumu Alpha'dan yana kullanıyorum malzeme kalitesi olarak fiyatındaki tüm rakiplerine fark atar. İşlemci olarak Alpha daha güçlü, ekran kartında ise denkler yer yer 2060 geçiyor veya 5600M. Ben oyumu Alpha'dan yana kullanıyorum zaten kendimde Alpha 17 kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Aslında çok fazla oyun oynamayı düşünmüyorum. Oyundan daha çok gündelik işlerimi halletmek film, müzik vs. için kullanacağım. Sanırım ASUS'ta RGB klavye yok doğru mudur?

Klavyesinde numpad yok ve geriye kalan klavye 4 bölgeye ayrılmış onların rengini değiştirebilirsiniz. MSI ise numpad bulundurur ve tuş başına ayrı renk atanabilen SteelSeries klavyeye sahiptir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı