ROG STRIX XG27AC vs MSI G274QPF E2

Birkaç aydır XG27acs modelini kullanıyorum. Sorun olursa cevaplarım.

Hocam 2K oyun oynayacağım işte çok anlamıyorum monitörden renkler canlımı siyah gri geçişleri nasıl.

Siyah ve gri geçişinden kastınız kontrast oranı ise, kötü. RTINGS bu monitörü inceledi zaten. Maalesef OLED olmadıkça diğer panellerdeki siyahlar az veya çok, hep göze batacak. Bu sebeple oraya pek takmayın bence.

Renk canlılığı bence gayet iyi, donanımsal olarak da iyi. Aradığınız çoğu cevap linkini verdiğim incelemede mevcuttur eminim.
Bu arada bu modelde CW sesinden şikayetçi olanlar olmuş. Bendeki monitör uyku modundayken neredeyse duyulmayacak kadar az seviyede CW sesi geliyor, o kadar.

Hocam çerçevenin alt kısmında bende bir boşluk var, ekranla tam birleşmiyor ama sadece alt kısımda var. Sizde de böyle bir durum söz konusu mu?
Evet, hepsinde öyle. Temizlerken araya ufak toz yumağı kaçırdım hatta. Çerçeve konusunda çok kötü. Monitörü sağa sola hareket ettirmek istesem kuzu gibi davranıyorum veya elim ekranda iz bırakmasın diye 40 takla atıyorum. Çerçevesi kalın olsa daha sağlam hissettirecek ama...

Sizde CW sesi var mı?

Cw sesi ekran kartlarında olan bir durum değil mi ben monitörden ayrı olarak bir şey duymuyorum ama kasa olarak laptop kullanıyorum yük altında zaten oldukça sesli çalışıyor belki o sebepten duyamıyor olabilirim ayrıca yatınız için teşekkürler çerçevedeki boşluk bayağı bir kafama takılmıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı