ROG Tytan CG8890 ile hangi oyunları test edelim?

Bence Recep abi Bu 10 oyunu test edin

1.Metro 2033
2.Battlefield 3
3.Far Cry 3
4.Crysis 2
5.Crysis Warhead
6.Assassin's Creed 3
7.The Elder Scrolls V Skyrim
8.DIRT 3
9.Alan Wake
10.Grand Theft Auto 4

Tabi hepsi full detayda :)

Abicim adamlar zaten low'da açmaz merak etme. :D

Şaka falan optimize engelli GTA IV kesin olsun.

Tamam liste oylara göre oluşsun. Bir de çok kişi Far Cry 3 dedi çünkü biraz zorluyor sistemleri. Crysis 2 Metro 2033 ve Battlefield 3'ü test etmeniz zaten şart, çünkü en çok zorlayan oyunlar bunlar.

1 - Far Cry 3

2 - Crysis 2

3 - Battlefield 3

4 - Metro 2033

5 - Assassin's Creed III

6 - DIRT 3

7 - Grand Theft Auto 4

8 - Skyrim

kısacası bu oyunları test edin gerisi önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hunting Unlimited. Hiçbir bilgisayarda yağ gibi akıcı oynandığını görmedim 700mblık oyunun :D

Şaka bir yana; herkesin dediği gibi Far Cry 3, Hitman Absolution, Crysis 2, DiRT 3 ve tabiki BF 3 test ederseniz güzel olur. Fifa, PES gibi oyunlar zaten çok sistem istemediği için GTX690 ile test etmeye değmez diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hunting Unlimited. Hiçbir bilgisayarda yağ gibi akıcı oynandığını görmedim 700mblık oyunun :D

Şaka bir yana; herkesin dediği gibi Far Cry 3, Hitman Absolution, Crysis 2, DiRT 3 ve tabiki BF 3 test ederseniz güzel olur. Fifa, PES gibi oyunlar zaten çok sistem istemediği için GTX690 ile test etmeye değmez diye düşünüyorum.

FIFA dememdeki amaç en üst seviye kartla ve bu kadar iyi bir monitörle verdiği görüntü nasıl oluyor merak ediyorum açıkcası bir FIFA sever olarak.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı