Çözüldü Rogue Company Easy Anti-Cheat Sebebiyle Açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mr. A

Hectopat
Katılım
8 Ağustos 2020
Mesajlar
120
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba... Rogue Company oyununu Epic Games üzerinden indirdim. Tüm dosyaları doğruladım. Lakin, Easy Anti-Cheat sebebiyle oyun açılmıyor. Setup dosyası üzerinden 'onar'a basın diye okudum bazı çözümlerde... Fakat, Easy Anti-Cheat'in setup dosyası hiç mi hiç açılmıyor. Yönetici olarak çalıştır, dediğim de bile... Easy Anti-Cheat'in sertifikasını güvenilir sertifikalar arasına ekleyin demişler bir yerlerde. Onu da yaptım. Yine olmadı. Yahu bu Easy Anti-Cheat'i ben nasıl çalıştırıp, sonra onaracağım da Rogue Company açılacak?

Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
%appdata% da çıkmıyor. Bu oyun sizde tam olarak nerede? Dosyanın adresini tam yazabilir misiniz? Dosya falan aratmakla bulamıyorum. Çünkü dosya yok.

Tamamdır. Sorun çözülmüştür. Rogue Company çalışıyor.

Sorunun çözümüne gelince; arkadaşımızın göndermiş olduğu dosyaları kopyalayıp GameLauncher isimli klasöre yapıştırmamız gerekiyor. Diğer arkadaşlar benim gibi karıştırmasın diye hemen belirteyim. Bu klasör oyunun yer aldığı diskte bulunmuyor. C'de Kullanıcılar içerisinde yer alıyor. Hiç öyle AppData vesaire araştırmanıza gerek yok. Direk GameLauncher yazıp, dosya adresi olarak EasyAntiCheat klasörü içerisinde yer alanı seçerseniz ve oraya yukarıdaki dosyaları yerleştirirseniz sorun çözülüyor.

AppData diye yazdığınızda ise yüzlerce AppData dosyası çıkıyor. Haberiniz olsun.

Kardeşim çok teşekkür ederim. Sağ olasın...
 
Son düzenleme:
Dosyaları atan adaşıma teşekkür ederim. Sorunu çözdüm.
 

Dosya Ekleri

  • resim_2022-09-17_233752927.png
    resim_2022-09-17_233752927.png
    20,6 KB · Görüntüleme: 287
Eğer oyunu açtıktan sonra Easy Anti-Cheat yükleniyor fakat oyun hiçbir hata vermeyip hiç açılmıyorsa görev yöneticinizden Rogue Company görevini sonlandırın. Daha sonra epik Games kütüphanenizden oyunu bulup 3 noktaya tıklayın, yönete tıklayın ve alttaki başlatma ayarlarını açın. Kutuya " -noepicoverlay " üst tırnak işaretleri olmadan bunu yazın. Epik Games'i tekrar başlatın, oyunu açın, yi oyunlar.
 

Geri
Yukarı