Romanya'dan PlayStation 5 Getirebilir miyim?

Merhaba acaba aldınız mı PS5? Yakında Romanya'dan gelecek tanıdığım var. Acaba alsa getirirken sıkıntı olur mu merak ediyorum.

Gümrük sorun değil, stok sorunu var daha çok. Mağazadan alamıyorsun ve adamlar X2 fiyatına olx.ro gibi sitelerde satıyorlar.
Ve işte çılgın macera son buldu, Romanya'dan 2 tane PS5 getirdebildim şükürler olsun. Gümrükten çıkarken abiye sordum 2 tane getirirsen sıkıntı olmaz dedi. Keşke daha çok getirebilseydim ama neyse buna da şükür.

Alabilmem için ilk önce bir hafta oda tutmak (aile tatilde) ve sipariş verip orada postacı gelirse beni bulmazsa gider korkusuyla oturmak oldu. Otobüs oda felan toplamı 6000 liraya patladı tek bir PS5 için.

Kardeşim olsa ona verirdim ama artık ikisi ile de ben oynucam zuahahah
 

Dosya Ekleri

  • bam.png
    bam.png
    150,3 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Merhaba bende Romanya'dan PS5 almak isityorum ama alabileceğim yerleri bilmyorum güvenilir yerler neresi faturalı garantili olacak şekilde nerede alabilirim cevap verirsen sevinirim
İyi forumlar.
 
Dediğiniz yöntemler doğru (gümrük kutu fatura). Dil problem olmuyor değiştirebiliyosunuz. Satmanız zor olabilir. Ben çoğu kişinin bir konsola 7000 bile vereceğini zor görüyorum. Biraz beklemeni öneririm. Kronik sorunların olmaması adına.

Vay be eskiden çoğu kişinin 7000 verebileceğini bile bayağı bir kişi zor görüyorum şu an millet 14.000'e bulmanın derdinde 😂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı