Ronaldo Galatasaray'a gelir mi?

Merhaba arkadaşlar, evet sizce ronaldonun galatasaraya gelme ihtimali var mıdır? İcardi içinde görüşmüyoruz dendikten bir müddet sonra icardi geldi. Fakat ronaldo hakkında ki görüşleriniz nedir? Timur getirmek için uğraşacaklarını söylemişti. Sanırım bir de farklı bir yerde futbol oynamak istediği söylentisi var. Ne düşünüyorsunuz?

GS kulübü satsa yine alamaz Ronaldo'yu.😃😃😃
 
Bence gelmez. Avrupa'daki büyük takımlardan birine gider.
Birazcık umudum var sadece :)

%50 ihtimal ya gelir ya gelmez.
Neden yüzde 50 verdiniz hocam

Boş hayaller kurmayalım arkadaşlar Ronaldo şu anda kötü büyük takımlarda oynayacak seviyede değil ama yine de kendisi dünya devlerinden birinde oynamak için elinden geleni yapar
Yani tabiki en azından üst seviye takım seviyesinde olmasa bile idare edecek şekilde oynar da gelmesini çok isterdim. Ben böyle bir durumda parasının kasa dışında reklam forma maç tarzı şeylerden çıkarılacağını düşünüyorum maaş kısmında. Zamanında drogbaya yaptığımız gibi.
 
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, evet sizce Ronaldonun Galatasaraya gelme ihtimali var mıdır? İcardi içinde görüşmüyoruz dendikten bir müddet sonra icardi geldi. Fakat Ronaldo hakkında ki görüşleriniz nedir? Timur getirmek için uğraşacaklarını söylemişti. Sanırım bir de farklı bir yerde futbol oynamak istediği söylentisi var. Ne düşünüyorsunuz?

Ronaldo GS'ye anca babayı gelir 😂 Fenerbahçe varken bence GS'yi tercih bile etmez (!)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı