günde 10 koli yumurta. Bir de...Arkadaşlar ben vücudumu aşırı büyütmek, tıpkı Tuna Tavus ya da Ronnie Coleman gibi geliştirmek istiyorum. Sizce bu mümkün müdür?
Günde 10 koli yumurta. Bir de...
Gerisini bilen bilir.
Ronnie coleman olmak istiyorsan steroid lazım. Her halükarda yıllarını verip spor yapman lazım.
Tuna tavus ve ronnie Coleman'ı neden karşılaştırdın onu anlamadım, birisi powerlifter birisi bodybuilder. Natural limit hemen olacak bir şey değil kimine göre 5-6 yıl bile sürebilir. Belirli steroidleri kullanan kişiler zaten 10-15 yılını ilaçla geçirse kevin levrone veya ronnie gibi hacimli vücutlara sahip olabiliyorlar (genetiğin yatkın değilse ilaçla bile ulaşman zor olur). Unutma bu bir görüntü egosu değil bir meslek, yani işinin bu olması lazım ve çok büyük miktarlarda paranın olması lazım. Aylık 30 bin gelirle o tür beslenme ve ilaç masraflarını karşılaman imkansız. Onu da geçtim genetiksel bir hastalığın rahatsızlığın var ise daha ilk ilaçlar ters tepmeye başlar devam edemezsin.
16 yaşındasın 21-22 yaşına kadar natural takıl zaten kas hacmin son noktaya oluşmaya yakın her şey anlaşılır olur. Bu yüzden bir sürü yarışmacı kategorisi var zaten, herkesin genetik ve kas hatları mass Monster olmaya yatkın değil. Sam Sulek'in eski fotoğraflarına bakarsan sadece yüzücüyken bile genetiğinden kaynaklı iri bir vücudu var haliyle kullandığı ilaçlar ve ağır idmanlarda eklenince harika bir hacim kazandı.
Tuna tavusun görünüşle bir derdi yok adam zaten güç üzerine çalışıyor tek amacı fazla kaldırmak, ama ronnie coleman gibi bir fizik inşa edebilmek için yarışma hedefin olması lazım yoksa anlamsız olur ilaçları yılın her günü kullanamazsın arada dinlenme dönemi olacak ilaçları kesince veya azaltınca kütlen sönücek falan filan bunlarla uğraşmak anlamsız sırf görünüş için.
Fotoğrafını attığında dahi pek belli olmaz, her bünyenin ilaca verdiği tepki farklı oluyor. Üstüne en az 4-5 yıldır vücut geliştirme yapıyor olman gerekir ki, insanlar ilaçlıyken ne olabileceğini daha sağlıklı tahmin edebilsin. Bazılarının vücudu çok büyüme, genişleme odaklı giderken, bazıları pek büyüyemiyor daha çok kaslarını parçalıyor. Ayrıca Türkiye şartlarında Ronnie Coleman gibi ilaç basmaya kalksan beslenmesiyle sana en az aylık sadece bunlar 80-90 bin TL'ye gelir. Uyduruk bir Sarms almaya kalksan dahi 1500 TL'den aşağı alamıyorsun. Natürel limidine ulaşmamışsın daha hem, nedir bu büyüme sevdası?Benim öyle bir genetik yatkınlığımın olup olmadığını anlamam için bir fotoğraf atabilirim istersen. Sen de söylersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.