Çözüldü Root nasıl atılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cyper

Hectopat
Daha fazla  
@Jack İşte
Bootlader gerekli mi değil mi?
Telefon kilitlenme durumu yaşanır mı?
Xiaomi Redmi Note 8 Pro MediaTek işlemcim var. Nasıl süre beklemeden yaparım hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim. Çözüm olarak işaretlerseniz yardıma ihtiyacı olan insanlar çözüme daha kolay ulaşabilir.

@cyper hocam root atmayı unuttuk çözüm işaretlemeyin😀. Devam etmek istiyorsanız yardımcı olabilirim. Tek başınıza yapmak istiyorsanız şunu söylemem gerek tecrübeniz yoksa YouTube üzerindeki videolarda hata alabilirsiniz. Bu arada SuperSu kurmanızı öneririm Magisk hata verebilir ve telefonu kitleyebilir.
Hocam sağolun yok şuan hallederim o sorun değil az olsa tecrübem var ama çözüldü işaret edemiyorum o sorun 😄

Hocam sağolun yok şuan hallederim o sorun değil az olsa tecrübem var ama çözüldü işaret edemiyorum o sorun 😄
Peki hocam şimdi işaretlendi de SuperSu mu indirdiniz Magisk mi? Magisk indirdiyseniz ve başarılı oldu ise ben de Magisk indireceğim de.

Hocam Supersu indirdim
Anladım. Bu arada başka sorununuz olursa beni etiketleyebilirsiniz her durumda yardımcı olmaya çalışırım. Neyse iyi günler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı