Root ve Rom Faydalı mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet USB kablosunun Download Mode'da iken algılamaması yüzünden Root atamıyorum. :(

Wow, kaliteli ve göz alıcı birşeye benziyor. Ama ben KitKat aşığıyım kardeşim huyum bu ya :) Cyanogen Mod kitkat 4.4 bulabilir misin? ben aradım bulamadım ya?

Tamam, hemen buluyorum. :D Benim telefonum için olsaydı hemen yüklerdim (S3 Mini). :D Harika ya.
Buyur CM 11 OFFİCAL : http://download.cyanogenmod.org/get/jenkins/61256/cm-11-20140307-NIGHTLY-i9300.zip
Buda Gapps : pa_gapps-stock-4.4.2-20140307-signed.zip | by TKruzze for Generic Device

- - - Güncellendi - - -

Evet USB kablosunun Download Mode'da iken algılamaması yüzünden Root atamıyorum. :(

Samsung USB Driverleri kurulumu?

Bu romu kurduktan sonra diğer romu silebiliriz değil mi? yani üzerine kurup sonra eski romu silersek birşey olmaz sanırım? bu arada arkadaşlık isteği gönderemiyorum sana.

Bu romu kurduktan sonra diğer romu silebiliriz değil mi? yani üzerine kurup sonra eski romu silersek birşey olmaz sanırım? bu arada arkadaşlık isteği gönderemiyorum sana.

CM ve Gapps'ı indir hafıza kartına at. Daha sonra CWM'ye gir, ROM'u kurmadan önce "wipe cache/factory reset" yap, daha sonrada "mounts and storage" kısmına gir, "format /system"i bul ve gir, daha sonrada "yes" de. :D Sonrada ROM'u kur. :)

Tamam kardeşim S5 görünümlü temayı kuruyorum yemek yiyip geldikten sonra kuracağım, size haber veririm sağol tekrardan :) :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı