Uzun bir süreden sonra cihazıma root attım ve Titanium Back-Up'tan gereksiz uygulamaları silip Xposed'den GravityBox modülünü yükleyip kendime göre ayarlar yaptım. Peki siz rootlu cihazlarınızda hangi uygulamaları kullanıyorsunuz?
Donation sürümü sadece 2.5 TL almanızı tavsiye ederim.Greenify. Uygulamaları gerçek anlamda uyutarak performansa ve pile katkı sağlıyor. Reklamsız ve güvenilir.
Var zaten önerdiğiniz bir modül varmı?Xposed Framework. Risk sevenler için. Telefonunuza özellik ekleyebilir, ya da brick edebilirsiniz. Bu tamamen size bağlı. Ve, eskiden Freedom kullanıyordum. Her uygulamada artık işe yaramıyor sanırım.
Çoktan aldımDonation sürümü sadece 2.5 TL almanızı tavsiye ederim.
Çok özür dilerim. Mesajınızda denk gelmemiştim. Eğer android sürümünüz yeni değilse, çoklu pencere özelliği yoksa multiwindow güzeldi. Onun harici çok hatırlamıyorum. Lucky Patcher'de güzeldi. Program olarak memnundum.Var zaten önerdiğiniz bir modül varmı?
Yanlış hatırlamıyorsam ismi link2SD olan uygulama var. Telefona yüklediğimiz uygulamaları tamamen SD karta yüklüyor. 190 MB hafızaya sahip Samsung Galaxy Ace telefonumu rahatlattı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.