Royal Kludge RK68 alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX G513RM Ryzen 7 6800H , NVIDIA RTX 3060 140W, 16GB 4800MHz RAM, 512+500GB M2 SSD
Merhaba,
Aşırı bir klavye ihtiyacım yok ama iyi bir şey yakalarsam ucuza almak istiyorum ve bunun için gezinirken Banggood üzerinde bu ürünü gördüm. Nasıldır sizce alınır mı? Arada forumda arkadaşlar bazı klavyelerde kuponlarla birlikte iyi indirimler bulup paylaşıyorlar onlar beklenir mi sizce?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam tam olarak nasıl bir klavye istediğinizi belirtirseniz nokta atışı öneri yapabiliriz. Örneğin klavye %60 mı %75 mi %100 mü olsun? Switch sesli mi sessiz mi olsun? Klavye beyaz mı siyah mi olsun? RGB olmasını ister misiniz?

Merhaba,
Aşırı bir klavye ihtiyacım yok ama iyi bir şey yakalarsam ucuza almak istiyorum ve bunun için gezinirken Banggood üzerinde bu ürünü gördüm. Nasıldır sizce alınır mı? Arada forumda arkadaşlar bazı klavyelerde kuponlarla birlikte iyi indirimler bulup paylaşıyorlar onlar beklenir mi sizce?

Bence o klavyeyi almayın

Merhaba,

Hocam tam olarak nasıl bir klavye istediğinizi belirtirseniz nokta atışı öneri yapabiliriz. Örneğin klavye %60 mı %75 mi %100 mü olsun? Switch sesli mi sessiz mi olsun? Klavye beyaz mı siyah mi olsun? RGB olmasını ister misiniz?

Klavye küçük olması tercihim. Kaliteli bir Switch olursa sese çok dikkat etmem ama aşırıda sesli olmasın. Siyah ana tercihim ama yani Switch mevzusuyla aynı hoş bir beyazsa düşünebilirim. RGB olmalı. Bütçede esnetmeler yaparım gerekirse.

Rampage düşünmüyorum hocam.

Klavye küçük olması tercihim. Kaliteli bir Switch olursa sese çok dikkat etmem ama aşırıda sesli olmasın. Siyah ana tercihim ama yani Switch mevzusuyla aynı hoş bir beyazsa düşünebilirim. RGB olmalı. Bütçede esnetmeler yaparım gerekirse.

Rampage düşünmüyorum hocam.

Hocam ama banggoddan almayın bence vergide fazla çıkıyor.

Alacak olursam, vergi ihtimaline karşı Turkey Direct Mail seçeceğim umarım bir sorun çıkmaz.
Kapıda ödeme çıkıyor diye biliyorum bu sefer de.

Bakayım hocam.

Hocam bütçe nedir bu arada?

Kapıda ödeme çıkıyor diye biliyorum bu sefer de.

Bakayım hocam.

Hocam bütçe nedir bu arada?

2000'e kadar çıkarım gerekirse, ama o durumda da almam 1-2 hafta sarkabilir umarım zam (aşırı) gelmez.

Bulabildiniz mi hocam yeni bir şeyler? @Güllaç

Son düzenleme:

İlk attığım optik mekanik klavye. Bu nedenle ileride switch değiştirmek isterseniz gateron optik switchler dışında başka switch takamazsınız (frankenmod yaparsanız orası ayrı).

İkinci attığım güzel klavyedir. Outemu switch kullanıyor ve hot-swap bir klavye. Bu modeldeki switchler sorunlu değildir, sıkıntı çıkartmaz. Tek kötü yanı RGB değil Rainbow oluşudur. @DexMean

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı