Royal Kludge RK68 (RK 855) alınır mı?

isthat

Hectopat

Bu ürününün beyazını Red Switch'lerle almayı düşünüyorum, Türkiye direkt kargo ve indirim kuponlarıyla beraber 543 TL'ye geliyor. Sizce alınır mı, önerdiğiniz başka alternatif var mı? Bunun gibi %65 düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
BlitzWolf® BW-KB1 Mekanik Klavye 63 Tuşlar bluetooth Kablolu Klavye Gateron Anahtarı RGB NKRO Type-C Oyun Klavye bunu kullanıyorum. Attığınız klavye de güzel ancak bu daha uygun fiyatlı ve gateron switch var, markası belli switchlerin en azından. Gayet memnunum, bir sıkıntısını görmedim. Tek sıkıntı switchler hot swappable değil, ancak switch değiştirmeyecekseniz gayet kaliteli bir klavye.
Buna da baktım da tuş dizilişi farklı diyorlardı sanki. Tuş sağdaki shiftin küçük olması nedeniyle tuşlarını ileride değiştirirken sıkıntı çıkarabilir o yüzden tercih etmemiştim.

Son düzenleme:
Buna da baktım da tuş dizilişi farklı diyorlardı sanki. Tuş sağdaki shiftin küçük olması nedeniyle tuşlarını ileride değiştirirken sıkıntı çıkarabilir o yüzden tercih etmemiştim.
Dizilişteki tek fark nokta tuşu normalde sağ shift tuşunun solunda olması gerekirken bu klavyede yukarı tuşunun sağında kalıyor. Onun dışında ingilizce Q dizilim.

Dizilişteki tek fark nokta tuşu normalde sağ shift tuşunun solunda olması gerekirken bu klavyede yukarı tuşunun sağında kalıyor. Onun dışında ingilizce Q dizilim.
Blitzwolf satıştan sonra destek kısmında iyi mi sorun yaşarsak falan. Bir de nokta tuşu kullanımda rahatsız ediyor mu?

Son düzenleme:
Blitzwolf satıştan sonra destek kısmında iyi mi sorun yaşarsak falan. Bir de nokta tuşu kullanımda rahatsız ediyor mu?
Banggood'dan alacağınız her şey banggood güvencesinde. Kısa süre içinde sıkıntı yaşarsanız yardımcı olurlar. Onun dışında sanırım yurtiçinde herhangi bir garantisi yok.

Banggood'dan alacağınız her şey banggood güvencesinde. Kısa süre içinde sıkıntı yaşarsanız yardımcı olurlar. Onun dışında sanırım yurtiçinde herhangi bir garantisi yok.
Gerçekten çok zor karar vermek bir sürü model ve hepsinin eksiklikleri var. Şu nokta tuşunun yeri düzgün olsa direk kararım olurdu. Kullanırken rahatsız ediyor mu, laptop klavyesi ile o klavye arasında geçiş yapmam gerekecek sürekli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı