Resimdeki sorunu alıyorum. Driver'i anakartın sitesinden yükledim sıkıntı yok aygıt yöneticisinden de baktım. Ama ses ayarlarını yapabileceğim bu uygulama açılmıyor. Yabancı forumlara baktım sonuç oralarda da yok. Google üzerinde de bayağı araştırma yaptım hiçbir sonuca ulaşamıyorum.
Şu anki en son sürücüde çözüldü benim problemim.
Benim yazdığım şey bir çözüm değil ama çözüm olarak işaretleyen mod. arkadaş yanlış yapmış. Herkeste çözüm değil.
Merhabalar bende de aynı sorun var. Ayrıca Realtek Driver'ı yüklü olmasına rağmen aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Bilgisayardaki ses yürütücülerinden hiç ses gelmiyor.(Kulaklık, Hoparlör)
Merhabalar bende de aynı sorun var. Ayrıca Realtek Driver'ı yüklü olmasına rağmen aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Bilgisayardaki ses yürütücülerinden hiç ses gelmiyor.(Kulaklık, Hoparlör)
Bende çözmüş değilim hala sanırım çözümsüz. Bir kaç aya format atacağım o zaman düzelir diye umuyorum. Bu arada kullandığınız anakart modeli nedir acaba?
Anakart modelim ASUS ROG X570-F. Çok acayip bir durum var. PC ilk açıldığında ses öğeleri normal gözüküyor. Hiçbir sıkıntı yok. 10 dakika sonra birden ses kesiliyor. Virüsten şüpheleniyorum?
Anakart modelim ASUS ROG X570-F. Çok acayip bir durum var. PC ilk açıldığında ses öğeleri normal gözüküyor. Hiçbir sıkıntı yok. 10 dakika sonra birden ses kesiliyor. Virüsten şüpheleniyorum?
İnternette buldum bir kaç yerde hatta yabancı forumlarda da baktım sorunun çözümü diye sunulmuş bir şey yok. Yaşayanlar az da olsa var. Herhalde biz seçilmiş kişiler oluyoruz bu durumda.