RPCS3 "Fatal Error" Hatası

Lintos

Megapat
Sosyal Tayfı
Katılım
12 Haziran 2016
Mesajlar
3.957
Makaleler
25
Çözümler
102
Yer
Colorado, Colorado Springs
Aylardır Last Of Us oynama hasretim olduğu için birkaç yönteme başvurarak PS Now'ın bedava deneme sürümünü almaya kalktım. Türkiye'de erişime açık olmadığı için farklı yöntemler denemek zorunda kaldım fakat hiçbir sonuç çıkmadı. Şimdi ise PS3'ün emülatörü olan RPCS3 ile oyunu oynamaya kalktım, hata üzerine hata alıyorum emülatör sağ olsun.

Screenshot_21.png


Screenshot_22.png


Bu hataların bir çözümü var mıdır? Yoksa illa bir yerden PS3 bularak mı bitirmem gerekecek Last Of Us'ı?

Ek olarak oyuna girince bu menüde takılıp kalıyor. Oyunu kapatınca tüm RPCS3 çöküşe geçiyor.

1602529963336.png
 
Son düzenleme:
Sisteminiz Last Of Us için yetiyor mu? Emülatörlerde oynamak için daha güçlü sistem istiyor PS3'e göre. Emülatörü silip tekrar yükleyiniz. Tekrar alırsanız rapor paylaşınız.
 
Sisteminiz Last Of Us için yetiyor mu? Emülatörlerde oynamak için daha güçlü sistem istiyor PS3'e göre. Emülatörü silip tekrar yükleyiniz. Tekrar alırsanız rapor paylaşınız.
Dediğiniz gibi sildim ve yeniden kurdum. Bir hata almadım bu sefer fakat son ekran görüntüsünde gösterdiğim gibi oyun yine orada dondu kaldı ve tepki vermedi sonrasında. Onun dışında RX 570 ve R5 3500X gibi bir sistemim var, RPCS3 gibi bir program için yeterli olacağını düşünüyorum. Ben yine raporu oluşturdum fakat çok bir olay düşmemiş rapora sanırsam.


Bir de ek olarak ben oyunu kapatırken RPCS3 log kısmında sürekli olarak hata kodları falan yazıyordu sanırsam. Oranın ekran görüntüsünü aldım atayım buraya.

Screenshot_23.png


Ek olarak şu video yardımı ile kurdum emülatörü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Raporu doğru .exe uzantısı için aldığınıza emin misiniz? Kesin bir şey diyemiyorum maalesef, emülatörlere pek hakim değilim.
 
Sanırım oyunun çökme sorunu halledildi fakat oyun tam olarak şu ekranda kalıyor ve asla ilerlemiyor.

1602529963336.png


Yukarı kısımda FPS sayacı var ve o sürekli hareket halinde. 2-3 tane gamepad takıp burayı geçmeyi denedim olmadı, klavye denedim yine olmadı. Buranın bir olayı var ama anlamış değilim maalesef.
 
Arkadaşlar Spider-Man Edge of time adlı oyunumun PC halini indirdim yükledim, istemcim yetiyor fakat RPCS3: Fatal error hatasını verdi. Ben bunu nasıl düzeltebilirim bileniniz var mı? Üstelik 64 GB boş alanım var.
 

Dosya Ekleri

  • resim_2022-01-16_111042.png
    resim_2022-01-16_111042.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 97

Yeni konular

Geri
Yukarı