RRaenee neden bu kadar izleniyor?

Twitch yayıncılarının bazıları emekleriyle yükselmiş olabilirler. Onları anlıyoruz tamam ama RRaenee denen arkadaş sırf Elraen'in kuzeni diye mi ünlü oldu ve bu kadar izleniyor? Neden yani?

Hocam neden o kadar izlendiği sizi tam olarak neden ilgilendiriyor? Elraenn'in kuzeni de değil ayrıca.
 
Twitch özel harekatçılar çıldırmış yine. Hocam bizim ülkede birisinin popüler olması için bir vasıfa ihtiyacı yok. Kitle çoğunlukla nerede boş muhabbet varsa orada toplanır. Sadece RRaenee değil çok izlenen başka yayıncılara da bakarsan, çoğunun boşluktan ibaret olduğunu, eğlence ve komiklik anlayışlarının analı avratlı konuşmaktan ibaret olduğunu görebilirsin.
 
Son düzenleme:
Twitch özel harekatçılar çıldırmış yine. Hocam bizim ülkede birisinin popüler olması için bir vasıfa ihtiyacı yok, kitle çoğunlukla nerede boş muhabbet varsa orada toplanır. Sadece o eleman değil çok izlenen başka yayıncılara da bakarsan çoğunun boş yapmaktan başka bir vasfı yok.
Ben kötü birşey demedim bile hemen sanane demeye başlamışlar eleştiriye neden açık degil bu izleyiciler anlamıyorum.
 
Ben de pek sevmiyorum kendisini. Boş vakitlerimde Elraenn'in takımlı videolarını izliyorum ama bu arkadaş bence kaliteyi biraz düşürüyor. En basitinden Goose Goose Duck oyununda keyifle izlerken birden bağırarak milleti bastırmaya falan çalışıyor yani tüm keyfi kaçırıyor bence.
 
Sohbeti sarıyor, Elraenn aracılıgıyla tanıdık ama Elraenn birçok kişiyi tanıttı, hepsi izlenmedi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı