RS200 vs NS200 UG vs N250

Kesinlikle NS200 derim RS grenaj ve rahat kullanımı yok. N250 de (bence) fazla piyasası yok fazla bilinmiyor ama NS200 tam kıvamında hele hele ug mükemmel.

Piyasası önemli değil al-sat yapmayı düşünmüyorum sonuçta. Uzun bir süre kendim kullanmayı planlıyorum.

N250 öneririm. Düşük CC'lerde 50CC fark olması büyük rahatlık ve fark sağlar.

Peki sizce fiyatı artar mı azalır mı N250'nin? Genelde ülkemizde çıkan şeyler geri düşmüyor ancak bende bekleyip beklememek konusunda kararsızım. Son olarak rica etsem kask öneriside yapabilir misiniz? Uzun yol yapma ihtimalimde var motorla, şu anda belirli bir bütçem yok.
 
Piyasası önemli değil al-sat yapmayı düşünmüyorum sonuçta. Uzun bir süre kendim kullanmayı planlıyorum.

Peki sizce fiyatı artar mı azalır mı N250'nin? Genelde ülkemizde çıkan şeyler geri düşmüyor ancak bende bekleyip beklememek konusunda kararsızım. Son olarak rica etsem kask öneriside yapabilir misiniz? Uzun yol yapma ihtimalimde var motorla, şu anda belirli bir bütçem yok.

Yani kask konusunda fazla bir bilgim yok. Fakat piyasadan kastım parça sıkıntısı. Fazla bilinmediği parça problemi yaşayabilirsin diye söyledimç bende katılıyorum çok keskin ve güzel hatları var ama NS200 parça bulması rahat kornikleri belli sürüşü kolay az yakar çok kaçar(CC ne göre) (bana göre) yakışıklı renk seçeneği fazla. Koruma takozu takma imkanın var. Gayet iyi yani.
 
Bu üçü arasında bende gidip gelmiştim sonraki motorumu N250'den yana kullanacağım.NS200 hala berbat bir kasayla geliyor.N250 full led aydınlatma ve kaydırmalı debriyaj mevcut.Yağ soğutma ve 5 vites benim için önemli değil.Kullanıcılar devir aralıklarının uzun olduğunu söylüyor ve yağ soğutmanın herhangi bir eksiğini görmemişler.Hız olarak üçüde 146'da kesiciye giriyor diye biliyorum.
 
Bu üçü arasında bende gidip gelmiştim sonraki motorumu N250'den yana kullanacağım. NS200 hala berbat bir kasayla geliyor. N250 Full LED aydınlatma ve kaydırmalı debriyaj mevcut. Yağ soğutma ve 5 vites benim için önemli değil. Kullanıcılar devir aralıklarının uzun olduğunu söylüyor ve yağ soğutmanın herhangi bir eksiğini görmemişler. Hız olarak üçüde 146'da kesiciye giriyor diye biliyorum.

Benim de son kararım N250 olacak. İnşallah bor problem yaşamayız.
 
Bu üç motordan birisini sıfır satın almak istiyorum. İlk motorum olacak. Sizce hangisini satın almalıyım?
Kardeşim alıp satma kolaylığı, başlangıç için oldukça yeterli gücü, kasa kalitesi, kolay parça bulunurluğu gibi bir çok nedenden ötürü ns200 öneririm. Kendim Drift L kullanıyorum arkadaşımda ns200 var oldukça özendiğim bir motosiklet.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı