Mehmetcan Karakuş
Hectopat
Bu üç motordan birisini sıfır satın almak istiyorum. İlk motorum olacak. Sizce hangisini satın almalıyım?
Bu üç motordan birisini sıfır satın almak istiyorum. İlk motorum olacak. Sizce hangisini satın almalıyım?
Kesinlikle NS200 derim RS grenaj ve rahat kullanımı yok. N250 de (bence) fazla piyasası yok fazla bilinmiyor ama NS200 tam kıvamında hele hele ug mükemmel.
N250 öneririm. Düşük CC'lerde 50CC fark olması büyük rahatlık ve fark sağlar.
Piyasası önemli değil al-sat yapmayı düşünmüyorum sonuçta. Uzun bir süre kendim kullanmayı planlıyorum.
Peki sizce fiyatı artar mı azalır mı N250'nin? Genelde ülkemizde çıkan şeyler geri düşmüyor ancak bende bekleyip beklememek konusunda kararsızım. Son olarak rica etsem kask öneriside yapabilir misiniz? Uzun yol yapma ihtimalimde var motorla, şu anda belirli bir bütçem yok.
Bu üçü arasında bende gidip gelmiştim sonraki motorumu N250'den yana kullanacağım. NS200 hala berbat bir kasayla geliyor. N250 Full LED aydınlatma ve kaydırmalı debriyaj mevcut. Yağ soğutma ve 5 vites benim için önemli değil. Kullanıcılar devir aralıklarının uzun olduğunu söylüyor ve yağ soğutmanın herhangi bir eksiğini görmemişler. Hız olarak üçüde 146'da kesiciye giriyor diye biliyorum.
Kardeşim alıp satma kolaylığı, başlangıç için oldukça yeterli gücü, kasa kalitesi, kolay parça bulunurluğu gibi bir çok nedenden ötürü ns200 öneririm. Kendim Drift L kullanıyorum arkadaşımda ns200 var oldukça özendiğim bir motosiklet.Bu üç motordan birisini sıfır satın almak istiyorum. İlk motorum olacak. Sizce hangisini satın almalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.