RTÜK Son Noktayı Koydu Evlilik Programları Yasaklanmadı!

Şu programlara baskın yapıp katliam yapsak az olur. Milletimiz de nasıl bir millet olduysa oraya katılmaya ve izlemeye devam ediyor. Gerçekten çok yazık.

Neden yasaklansın? O evlilik programlarına gelene kadar bir dünya kalitesiz içerikler var. Yasaklanması çözüm değil. Arz - Talep sonuçta izleniyor ki koyuyorlar. İzlenmezse yayından kendiliğinden kalkar. Kalkmasını istiyorsanız izlemeyiz. Reklamını yapmayın. Sonuçta her şey reyting + para için.

Biz izlemesek bile %8 yaşlı ve çalışmayan bir ton işsiz kişiler var. Gereksiz gördüğümüz programların kapatılması imkânsız gibi bir şey...

Biz izlemesek bile %8 yaşlı ve çalışmayan bir ton işsiz kişiler var. Gereksiz gördüğümüz programların kapatılması imkânsız gibi bir şey...
Ben şu an evden takılıyorum, okulu yatarak bitiyorum ve işe girmeden önce biraz takılayım evde dedim. Ben izlemiyorum ama televizyonda o programları. Çok güzel belgesel kanalları var televizyonda. Hayvandan bahsetmiyorum, teknoloji ve bilim üzerine. Uyarmadı demeyim! , Nasıl yapılmış? , Ahmak bilimi gibi gayet zevkli programlar. İsteyen buluyor kaliteli içeriği anlayacağınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı