Evt,son 1 yıldır herhangi bir hata almadim,6000 serilerinde zaten arastirirsan watman hatasi yok gibi ,hatayi alsanda 1 önceki sürüm yukleyince sorun kalmiyorYani bu hatayı kendisi buldu ve çözdü? Ve birdaha olmadi ?
Evt,son 1 yıldır herhangi bir hata almadim,6000 serilerinde zaten arastirirsan watman hatasi yok gibi ,hatayi alsanda 1 önceki sürüm yukleyince sorun kalmiyorYani bu hatayı kendisi buldu ve çözdü? Ve birdaha olmadi ?
7k ya saticam 600 tl ekleyerek rx6600xt alicam. Umarım şanslı çıkarım.Evt,son 1 yıldır herhangi bir hata almadim,6000 serilerinde zaten arastirirsan watman hatasi yok gibi ,hatayi alsanda 1 önceki sürüm yukleyince sorun kalmiyor
Hocam ,buarada sistemin nedir, islemcin felan uyumlu dimi? Kartin sorunu olmaz ama darboğaz yasama ihtimaline karsi soruyorum7k ya saticam 600 tl ekleyerek rx6600xt alicam. Umarım şanslı çıkarım.
Düşünceniz beni çok mutlu ediyor. Darboğaz konusunda rahatım açıkçası. Elimde AMD Ryzen 5500 3.60Ghz var.Hocam ,buarada sistemin nedir, islemcin felan uyumlu dimi? Kartin sorunu olmaz ama darboğaz yasama ihtimaline karsi soruyorum
Düşünceniz beni çok mutlu ediyor. Darboğaz konusunda rahatım açıkçası. Elimde AMD Ryzen 5500 3.60GHz var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.