5 6 bine rx serisi bakmak daha mantıklı olur hocam. ya da 1 k üstüne 3060lar var.Başlıkta da yazdığım gibi RTX 2060 hala alınır mı? 2. Eli yaşadığım yerde 5-6 bin civarında RTX 3050 ile neredeyse aynı fiyatta. Hangisini tercih etmeliyim?
Başlıkta da yazdığım gibi RTX 2060 hala alınır mı? 2. eli yaşadığım yerde 5-6 bin civarında RTX 3050 ile neredeyse aynı fiyatta. Hangisini tercih etmeliyim?
Çok yeni nesil oyun oynamıyorum genelde CS2 takılıyorum işimi görmez mi?2025 yılına giriyoruz, RTX2060 artık yetersiz kalır.
3060 satan arkadaşlar var yakın fiyatlara fakat 8 GB versiyonunu satıyorlar yine de alınır mı?5 6 bine rx serisi bakmak daha mantıklı olur hocam. ya da 1 k üstüne 3060lar var.
Hangi oyun için ve nasıl yetersiz kalıyor hocam galiba kartın gücünü bilmiyorsunuz, böyle yazarken detaylıca anlatırsanız kafa karışıklılığını giderirsiniz.2025 yılına giriyoruz, RTX2060 artık yetersiz kalır.
Alınır tabii.Çok yeni nesil oyun oynamıyorum genelde CS2 takılıyorum işimi görmez mi?
3060 satan arkadaşlar var yakın fiyatlara fakat 8 GB versiyonunu satıyorlar yine de alınır mı?
2060s al alabilirsen bende 2060süper var çok iyiBaşlıkta da yazdığım gibi RTX 2060 hala alınır mı? 2. Eli yaşadığım yerde 5-6 bin civarında RTX 3050 ile neredeyse aynı fiyatta. Hangisini tercih etmeliyim?
Neden konudaki herkes direkt "Alınmaz çok eskidi artık." gibi şeyler yazıyor? Örnek veriyorum konu sahibi GTA San Andreas oynayacak, yine mi alınmaz diyeceksiniz?Başlıkta da yazdığım gibi RTX 2060 hala alınır mı? 2. Eli yaşadığım yerde 5-6 bin civarında RTX 3050 ile neredeyse aynı fiyatta. Hangisini tercih etmeliyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.