not_man
Hectopat
Peki 9700k değil de 9700f önerirmisiniz? Oc yapmak istemiyorum.Önceki ekran kartım RTX 2060 idi. İşlemci olarak 9600K kullanıyorum. Bf5, R6 Siege, Pubg oynadım o kartla. 1080P'de çok rahat besler kartını. Şu an RTX 2070 kullanıyorum. 9600K RTX 2070'i çok rahat besliyor.
Eğer işlemci değiştireceksen mevcut soketinle uyumlu 8700k, 9600k, 9700k öneririm. Başka platform işlemci takacağım diye anakart ve/veya RAM değiştirmenin mantıklı hiçbir yani yok. İnsana gereksiz yere para harcatmak bu.
İki türlü de kasmıyor fakat ekran kartının çekirdek frekansını +30 yükseltince darboğaz artıyor.İkisi de çok oynamak istediğim oyun ya ama optimizasyonları çöp yapacak bir şey yok ne yazık ki ha bir tane daha sorum var overclock yapmadan kasıyor mu?
Fakat işlemci kullanımı %100 e kadar çıkıyor. Sürücülerim güncel.disk derken ne demek istediğinizi anlamadım.Tamam ben de mesajımda işlemci darboğazıyla ile ilgili bir hususun olmadığı, sorunun disk veya oyun kaynaklı olabileceğinden bahsettim. Hatta sürücü sorunu bile yaşıyor olabilir.
Son düzenleme: