RTX 2060 ile 4 aylık ETH kazancı

Hocam rica etsem bir rehber yapabilir misiniz bu konuda? Vallahi hayran kaldım size. :D

Rehber yapmayı düşünmüyorum herkesin kartı farklı aynı sonuçları vermeyebilir, bu konu hakkında sorularınız varsa sorun cevaplarım.

Hocam elektrik faturasina etkisi ne kadar oldu RTX 2070 ile yapmayı düşünüyorumda.

Yapacağın ayarlara bağlı ama merak etme elektrik faturası seni rahatsız etmeyecek sebebi çok basit, çok fazla para kazanıyorsun.

Çekirdekten öte VRAM sıcaklığı önemli işin büyük kısmını onlar yapıyor. 85 altı sağlıklı kabul ediliyor. 105'e kadar dayanıyor çoğu çip.

Çekirdek sıcaklığı'nın 1 buçuk katı olduğunu düşünyorum VRAM sıcaklığını zaten elimi koyduğum da rahatsız eden bir sıcaklığı yok.
 
Ben de 1 aydir 2070 43 derecede 44mh/s, 1660s 50 derece ve 33 mh/s 3060 41 derece 49 mh/s ve 3060 q 68 derece ve 38 mh/s ile kazim yapiyorum. Hem ETH artisindan hem de dolarin artisindan gunluk 280 tl ve dolar bazinda 33 dolar kazancim var.ETH BTC' nin tahtina aday. Kazanimlarimi da ETH olarak tutuyorum. Temmuz' daki guncelleme umarim ki olmaz ve kazanmaya da devam ederim. Aksi durumda ise ETC kazmayi dusunmekteyim. ETC' nin de onu acik. Canlanmaya basladi. Balkona koydum pufur pufur kaziyor makinalar.
 
Ben de 1 aydir 2070 1660S 3060 ve 3060 Q ile kazik yapiyorum. Hem ETH artisindan hem de dolarin artisindan gunluk 280 TL ve 33 dolar kazancim var. Temmuz'daki guncelleme umarim ki olmaz ve kazanmaya da devam ederim. Aksi durumda ise ETC kazmayi dusunmekteyim. ETC'nin de onu acik. Canlanmaya basladi. Balkona koydum pufur pufur kaziyor makinelar.

Geçenlerde de güncelleme geldi ama kısa süreli düşüş oldu ETH kazımın da fakat ETH değeri arttığı için kazanılan para hep sabit kalıyor veya sürekli artış sağlıyor o yüzden temmuz ayın da tam tersi daha fazla kazanacağımızı düşünüyorum.
 
Benim de RTX 2060 ekran kartım var zamanında denedim ama çok fazla ısındığı için devam ettirmedim. Tam olarak ne ayarlarda kazım yaptığınızı belirtebilirseniz sevinirim.
 
PhoenixMiner'dan T-Rex'e geçtim siz böyle deyince. Bakalım. Büyük ihtimal benim kartın potansiyeli böyle çalışıyor. Power Limit'i kısınca kazım hızı da düşüyor. Default olarak 51k kazıyordu şimdiki ayarlarla 60k kazıyor. Lakin işin tuhaf durumu kart stok halinde ayarsızken benim ekran kartının fanları en üst hızda çalışıyordu. Sosyalde bir arkadaş uyandırdı bu duruma beni.
 
Phoenixminer'dan t-rex'e geçtim siz böyle deyince. Bakalım. Büyük ihtimal benim kartın potansiyeli böyle çalışıyor. Power Limit'i kısınca kazım hızı da düşüyor. Default olarak 51k kazıyordu şimdiki ayarlarla 60k kazıyor. Lakin işin tuhaf durumu kart stok halinde ayarsızken benim ekran kartının fanları en üst hızda çalışıyordu. Sosyalde bir arkadaş uyandırdı bu duruma beni.

En iyi değerleri kendin deneyip bulmalısın VRAM belleklerin Samsung mu yoksa diğer markalar mı bunları da araştırmalısın bazı VRAM'lerde Memory düşürdüğün zaman daha iyi kazım yapıyor.
 
En iyi değerleri kendin deneyip bulmalısın VRAM belleklerin Samsung mu yoksa diğer markalar mı bunları da araştırmalısın bazı VRAM'lerde Memory düşürdüğün zaman daha iyi kazım yapıyor.
RAM'ler Samsung.
 
Benim de RTX 2060 ekran kartım var zamanında denedim ama çok fazla ısındığı için devam ettirmedim. Tam olarak ne ayarlarda kazım yaptığınızı belirtebilirseniz sevinirim.

VRAM belleklerinin markasını öğren ayrıca hangi Marka'nın ekran kartını kullanıyorsun, bunları söyle yardımcı olayım.
 
Memory Clock düşürünce de kazım hızı düşüyor. Durum şöyle Power Limit 68'den aşağı düşerse kazım hızı düşüyor 61'den Memory Clock da aynı şekilde 1200'den aşağı düşerse kazım hızı düşüyor. Fanlar %80'de. Memory Clock'u 1200'den 1500'e aldım mesela 61'den 63'e yükseldi kazım hızı.
 

Geri
Yukarı