RTX 2060 ile Cyberpunk 2077 Düşük FPS Veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

LakLukLakLuk

Kilopat
Daha fazla  
RTX 2060, Ryzen 2600X ve 16 GB RAM var sistemde ancak CP'da çok düşük FPS (20-40) alıyorum. Sürücüm güncel. GPU ve CPU kullanımı aşağıdaki şekilde:

1607633859788.png

Oyun optimizasyon konusunda kötü ama birkaç teste göz gezdirdim. Bu kadar da kötü değil.

Şu an için yapacak bir şey yok. Yeni gelecek güncellemeleri beklemek gerekiyor. Bir de peygamber sabrı lazım.
2060'da bu FPS'i vermez. Şuan bende 1050ti var ben endless low ayarlarda 1680x1050'de 30 FPS + alıyorum. Muhtemelen Nvidia güncellemesini yapmadı veya ufak bir ayar yüzünden bu FPS'i alıyor. Tabi bir diğer problem de donanım sıkıntısı olabilir.
1080P Low ayarlara alınca kullanım %30'lara kadar düşüyor ultraya alınca %50-%60 civarı yine aynı FPS
Dostum ufak bir ayar sıkıntın var mutlaka. Önce Geforce Experience'dan son sürüm driverı indir ve kur. Sonra ayarlara girip Grafik - Video kısımlarının full ekran görüntülerini paylaş bizimle.

2060'da bu FPS'i vermez. Şuan bende 1050ti var ben endless low ayarlarda 1680x1050'de 30 FPS + alıyorum. Muhtemelen Nvidia güncellemesini yapmadı veya ufak bir ayar yüzünden bu FPS'i alıyor. Tabi bir diğer problem de donanım sıkıntısı olabilir.

Dostum ufak bir ayar sıkıntın var mutlaka. Önce Geforce Experience'dan son sürüm driverı indir ve kur. Sonra ayarlara girip Grafik - Video kısımlarının full ekran görüntülerini paylaş bizimle.
Yazıda belirttiğim gibi sürücüm güncel ve tüm ayarları denedim emin olun.
FPS'i max'a getirin oyun ayarlarından.
FPS kilidi açık.

Yazıda belirttiğim gibi sürücüm güncel ve tüm ayarları denedim emin olun.

FPS kilidi açık.
Dostum yanlış anlama beni ama biz büyücü değiliz ki soruna yönelik bir çözüm bulmak için senden bazı şeyler istiyorum. Sadece bunları bir göndersen belki konu uzamadan bitecek. Bir şeyi gözden kaçırmışsındır. Biz fark ederiz. Düzelir. Öteki türlü elimizden bir şey gelmez.

Laptop kullanıyorsanız (oyun laptopu olarak varsayıyorum) bataryayı çıkartıp şarja takın eminimki çok daha iyi bir FPS alacaksınızdır bir arkadaşımdada bu sistemden vardı ve prizi çıkarttığında CS:GO 30 FPS taktığında 800 FPS'e bile çıkıyordu.

Nvidia Denetim Masası'ndan programlara Cyberpunk 2077'yi ekleyip 'maksimum performansı tercih et' seçeneğini seçip uygular mısınız?

Eki Görüntüle 774413
Bu ayarları da yaptım.
Laptop kullanıyorsanız (oyun laptopu olarak varsayıyorum) bataryayı çıkartıp şarja takın eminimki çok daha iyi bir FPS alacaksınızdır bir arkadaşımdada bu sistemden vardı ve prizi çıkarttığında CS:GO 30 FPS taktığında 800 FPS'e bile çıkıyordu.
Masaüstü kullanıyorum.
Dostum yanlış anlama beni ama biz büyücü değiliz ki soruna yönelik bir çözüm bulmak için senden bazı şeyler istiyorum. Sadece bunları bir göndersen belki konu uzamadan bitecek. Bir şeyi gözden kaçırmışsındır. Biz fark ederiz. Düzelir. Öteki türlü elimizden bir şey gelmez.
Biraz öyle oldu gibi özür diliyorum. Oyunu açıyorum şimdi.

Nvidia çıktığı gün güncellemesini yaptı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı