RTX 2060 OC kapasitesi

PawstrL

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. 3 gün önce RTX 2060'lı bir PC topladım. Sistemin OC perfomansını ölçmek için MSI Afterburner OC scanner ile tarattırdım ve bana +135MHz OC yapabileceğimi söyledi. Yani kartı ortalama 2000MHz civarında çalıştırabiliyorum. Sizce bu iyi bir değer mi?
Kart: MSI Ventus RTX 2060

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Galax 2060S kullanıyorum +168MHz çıkarmıştı. Denedim ve büyük bir fark görmedim. Bizim kartların OC kapasitesi ne yazık ki ROG ve Gaming Z serileri kadar yüksek değil. Onların bile her versiyonu OC'ye elverişli değil. MSI'ın verdiği değerlerin biraz üstüne çıkarak da sıcaklık ve FPS testi yapabilirsin.

Ben Galax 2060S kullanıyorum +168MHz çıkarmıştı. Denedim ve büyük bir fark görmedim. Bizim kartların OC kapasitesi ne yazık ki ROG ve Gaming Z serileri kadar yüksek değil. Onların bile her versiyonu OC'ye elverişli değil. MSI'ın verdiği değerlerin biraz üstüne çıkarak da sıcaklık ve FPS testi yapabilirsin.
Ben +200mhz denedim ve ekran kartı 70-71 derece sabit kalıyo. 2100mhz için bence gayet ideal. Ventusun soğutucusu benim gayet hoşuma gitti ama 2100mhz oluncada ben öyle acayip bir fark göremedim. Kartın ömrünü kısaltır mı hiç bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı