Rtx 2060 Sistem Toplama

Abicim ben işlemciyi 4.2Ghz çıkarip oyunlarda max fps almayı düşündüm. Ve anakartin modelinin ekran kartında oc ye destek vericegini veya vermeyeceğini anlamadım. Açıkçası kendi uygulamasından frekans değerlerini yükselmiştim eski kartımda bu oc sayilirsa tabi.
O civarda overclock yapacaksan biraz daha üst segment B450 alman gerekli. Asus TUF Plus ve Tomahawk işini görür. Dün TUF modeli Amazon.com.tr'de 630 liraydı. Soğutucun da iyiyse rahatlıkla yaparsın. Ha eğer bütçem var dersen ve diğer sistem parçalarından kısmayacaksan hiç bir şekilde X470 alabilirsin. Ama dediğim gibi B450 çipsetli anakartlarda da çok rahat yaparsın, ortada yayılan yalan yanlış bilgilere kafa verme.
 
Msı B450 tomahawk ve ryzen 2600x'i bir arada kullanmayı veya 3.nesil ryzen beklemeye karar verdim. Diğer parçalarda sorun yok. Konu kapanmıştır herkese teşekkürler
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı