RTX 2060 sistemde düşük PUBG performansı

EmirCutter

Femtopat
Herkese merhaba arkadaşlar. Sorunum şöyle; PUBG e-spor settings yani kenar doku orta, ekran kartı kullanımım %30'lara kadar düşüyor. Miramar Erangal'de. Diyeceksiniz Ultra'ya al, Ultra'da %90 civarı kullanıyor fakat bu sefer de yine 70 80 FPS oluyor. Yeri geliyor 130 FPS 160 FPS veriyor. Fakat akıcılık gram yok ve 130 160 FPS'i sadece ekran kartı %70 üstü kullanınca veriyor. O da Sanhok gibi haritalarda. Sanhok'ta aldığım 150 FPS daha akıcı. Miramar, Erangel, Vikendi gibi haritalarda ya da TDM'de akıcı değil.

Monitörüm 165 herz. İşlemcimi 3.60 GHz'te de test ettim, sorunun ekran kartımı kullanmamasından olduğunu düşünüyorum. Çünkü düşük ayarlar grafik gerektirmeyen Sanhok gibi haritada %80 falan kullandığı için FPS hissiyatım daha iyi. Fakat gerektiren diğer haritalarda niye Ultra yapmayınca ekran kartı %30 %50 düşüyor, FPS 130 dair olsa hissiyat çöp oluyor?

(Sistem özelliklerim Ryzen 7 3700X, Gigabyte RTX 2060 OC, X570 ASUS Prime, G.Skill Neo 3600 MHz 2x8, High Power 750 Watt 80 Plus Bronze, Gamepower 360 m sıvı soğutucu.)

Not: Format, tüm sürücüleri güncelleme, NVIDIA nihai performans OC'suz veya OC ile sonuç aynı. + 75 herz ile oynayıp rahatsız olup 165'e geçtiğim halde aynı herz ayarları yapılı. + V-Sync kapalı açık aynı. Ve Ryzen 7 2700X ile de ekran kartını kullanmıyordu. İşin garibi RX 5500'te de aynı sorun oldu.
Elektrik tesisatında problem olabilir mi?

Arkadaş doğru söylüyor , son güncelleme bir sorun var Nvidia experience da bir çok oyunu görmüyor ve optimize etmiyor , etmiş gibi gözüküyor , bazı oyunlar da FPS 2 ye katlanmış bazilarin da düşmüş sorun sistem de değil güncelleme de .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı