Peki konuyla hiç alakası olmayan biri nerden başlamalı bu iş için? NOT: Binance hesabım var.
Mining programı olarak NBminer öneririm.
Peki konuyla hiç alakası olmayan biri nerden başlamalı bu iş için? NOT: Binance hesabım var.
1.5 sene oldu daha PC yi açıp temizlik yapmadım. Nicehash ile deneme yaptım 69 dereceleri gördü ekran kartı.Soru kritik bir soru. Ekran kartının soğutmasını iyi yaparsa macun bakımını her ay mutlaka yaparsa tabi ki kazım yapmaya değer. Yoksa o kart daha kendini bile amorti etmeden yanabilir. Elektrik masrafı da malum.
Mining programı olarak NBminer öneririm.
Belki yeni donanımlar daha dayanıklıdır orasını bilmem ama bu iş için üretilen Antminer cihazları bile ekstra fanlarla soğutma desteği sağlanırken bazı şanslı arkadaşlar amorti edip kar yaptı. Bazıları tam miladı dolacakken sattı. Bazıları amorti etmeden cihaz yandığı için zarar etti.1.5 sene oldu daha PC yi açıp temizlik yapmadım. Nicehash ile deneme yaptım 69 dereceleri gördü ekran kartı.
Teşekkürler bakacağım.
Riski en aza indirmek için sıcaklık değeri kaç olmalı maksimum?Belki yeni donanımlar daha dayanıklıdır orasını bilmem ama bu iş için üretilen Antminer cihazları bile ekstra fanlarla soğutma desteği sağlanırken bazı şanslı arkadaşlar amorti edip kar yaptı. Bazıları tam miladı dolacakken sattı. Bazıları amorti etmeden cihaz yandığı için zarar etti.
Genelde 7/24 çalışma için maksimum sınır 70 derece olarak kabul ediliyor. İdeal seviye ise 60 derece civarı.Riski en aza indirmek için sıcaklık değeri kaç olmalı maksimum?
69 derece fazla,maksimum 65 olması lazım.Termal macun değişimi yapın,70 USD gibi bir kazancı oluyor aylık,değer.1.5 sene oldu daha PC yi açıp temizlik yapmadım. Nicehash ile deneme yaptım 69 dereceleri gördü ekran kartı.
Teşekkürler bakacağım.
Güzel ben 55 derece görüyorum en fazla 2080 super gaming x trio kartım.Tamamdır çok teşekkürler hepinize.
43.20 MH/s ve 57 derece nasıl sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.