Merhaba arkadaşlar, oynadığım oyunlar için yeterli bir sistemim var. CS:GO, Battlefield 1, Zula, LOL gibi oyunlar oynuyorum ve oyunlarda düşük FPS yaşıyorum. Mesela CS:GO ve LOL'de 250-300 alıyorum, BF1'de ise orta ayarlarda 110-120-130 lakin Zula gibi çok bir donanım istemeyen bir oyunda minimum ayarda 90-100-110 alıyorum ve kasmalar var. Sistemim aynen şu şekilde:
Ama almadan önce internet sitelerinde izledigimde gayet güzel FPS ve akıcılık hissiyatının olduğunu gördüm çok garip gerçekten güçlü oyunlarda iyi FPS alıyorum ama Zula'da yok kasıyor bilgisayarım nasıl çözebilirim acaba.
CS:GO ve LOL'de 250-300 FPS alıp nasıl düşük FPS sorunu yaşıyorsun anlamadım? Her oyunda donanımlarını tam kapasite ile kullanmak zorunda değilsin. Daha detaylı bilgi edinebilmen için MSI Afterburner ile oyun içi görüntülerini yükler misin?
CS:GO ve LOL'de 250-300 FPS alıp nasıl düşük FPS sorunu yaşıyorsun anlamadım? Her oyunda donanımlarını tam kapasite ile kullanmak zorunda değilsin. Daha detaylı bilgi edinebilmen için MSI Afterburner ile oyun içi görüntülerini yükler misin?
Evet bende öyle biliyorum lakin bir ara LOL'de düşük ayarlarda 150-160 ile başlıyıp teamfighta 90-80-70'lere düştüğünü gördüm ve akıcılığı gidiyor bu oluyor sürekli ani drop yaşıyorum.