RTX 2070 Armor 71 derece

Neden bu kadar zorluyorsunuz ki? Aldığınız kart ARMOR modeli, yani MSI'ın en giriş seviyesi modeli. Bu derece N O R M A L. Burada 4-5 kişi sıcaklıklar normal demesine rağmen hala 3-5 derece fazla diye diretiyorsunuz. Gönderin garantiye sorun yok deyip geri gelecek. İzlediğiniz videolarda kasa farklı olabilir, oyunlar daha kısa süre oynanıyor olabilir, oda sıcaklığı etken olabilir.
Bakın sorun olmamasını hepinizden çok ben istiyorum ama anlamanızı da bekliyorum. İnsan o kadar para verip birşey alınca sorun olmasından korkuyor. Ayrıca yorum yapan arkadaşlardan biri başka bir konuda yazdığı üzere aynı kart ile maks 66 derece görmüş. Burada normal diyor. Bende ne yapacağımı şaşırdım inanın..

Bakın sorun olmamasını hepinizden çok ben istiyorum ama anlamanızı da bekliyorum. İnsan o kadar para verip birşey alınca sorun olmasından korkuyor. Ayrıca yorum yapan arkadaşlardan biri başka bir konuda yazdığı üzere aynı kart ile maks 66 derece görmüş. Burada normal diyor. Bende ne yapacağımı şaşırdım inanın..
İçinize sinmediyse garantiye gönderebilirsiniz fakat 1 ay boşu boşuna ekran kartsız kalmış olacaksınız benden söylemesi. Mevcut sıcaklıklarda herhangi bir sorun yok. 70-75 derece arası sıcaklık gayet normal sayılıyor. Üstelik yaz aylarındayız, havalar normalden daha sıcak. Bu yüzden daha fazla ısınabiliyor. Örneğin ben RX460 kullanıyorum kış aylarındayken boştaki sıcaklığı 24-25 derece iken yaz aylarında 30 derecenin altını görmüyorum boştayken. İçinizi ferah tutun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı