RTX 2070 için İşlemci Önerisi

DDR5'e daha çok var 2021 gibi o zaman soket değişmese bile anakartlar değişecektir. Ek olarak 3600X para israfı 3600 yeterli çünkü aradaki fiyat farkına değecek performans farkı göremedim videolarda.
2021 senesinde mi ortalama anakartlarda soket değişimi yaşanacak 2020 yılı içerisinde değil miydi acaba? Artı olarak söylediğinize katılıyorum, izlediğim videolarda 3600 ile 3600x arasında neredeyse hiç performans farkı yok diyebiliriz varsa bile çok çok minimal değerlerde, peki 3600 RTX 2070 gibi bir kartı besleyebilir mi acaba?

2021 senesinde mi ortalama anakartlarda soket değişimi yaşanacak 2020 yılı içerisinde değil miydi acaba? Artı olarak söylediğinize katılıyorum, izlediğim videolarda 3600 ile 3600x arasında neredeyse hiç performans farkı yok diyebiliriz varsa bile çok çok minimal değerlerde, peki 3600 RTX 2070 gibi bir kartı besleyebilir mi acaba?
Besler diye düşünüyorum. Ancak şans işi örnek vereyim kimisinde 2600 1660 Tİ tam beslerken bazılarında neredeyse çok zor besliyor. Bu tarz kronik sorunlar vardı eski serilerinde şuan yoktur diye düşünüyorum.
Ben 2021 olarak düşünüyorum belki daha geç bile olabilir 2020'ye çok az kaldı henüz fazla net somut bilgiler yok ilk olarak sunucu gibi veritabanı geniş olan yerlere dağıtılır sonra bize kullanıcılara satmaya başlarlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı