RTX 2070 İçin Öngörüsel İşlemci Tavsiyesi

Edit kısmına yazdım sana da yazayım hocam:

Mesela Amazon'da Evga'nın RTX 1080 TI'ı 670$ + 155$ da Türkiye için shipping ve vergiler. Yani toplamda 5.000 TL'ye geliyor düz hesap ile. Sadece bu kadar harcama ile bu kartı alabilir miyim? Ekstradan bir şey ödemem gerekir mi? Evga'nın uluslararası garantisi de var diye biliyorum. RTX 2070 stoklara düştüğü an, çok uygun fiyata Amazon'dan getirtebilirim eğer öyleyse.

Pardon?
Doğru evrensel garanti veriyor. Amazon.com senden çıkacak son miktarı veriyor yani gümrük vs. dahil. Ama amazon.de üzerinden verirsen onlar katmıyor vergileri sonradan ekleniyor çok tercih etmiyo bizimkiler o yüzden. Ama madem tanıdık getirecek sana çok daha ucuza mal olacaktır elden gelmesi.

Doğru evrensel garanti veriyor. Amazon.com senden çıkacak son miktarı veriyor yani gümrük vs. dahil. Ama amazon.de üzerinden verirsen onlar katmıyor vergileri sonradan ekleniyor çok tercih etmiyo bizimkiler o yüzden. Ama madem tanıdık getirecek sana çok daha ucuza mal olacaktır elden gelmesi.

Tanıdık getirmeyecek hocam, yine o da shipping sürecini başlatmış olacak. O yüzden yine vergilere dahil olacaktır. O sebeple Amazon daha mantıklı gibi sanki? Şu an RTX 2080 TI vergiler dahil 5.000 TL ise, RTX 2070 daha uyguna gelecektir benim için.

610-620$ fiyatına gelir sana muhtemelen RTX 2070.

Shipping ve import fees de dahil mi hocam? Eğer öyleyse çok iyi olur. Hatta kart gelir gelmez hemen almayayım. Amazon.com'dan alacağım için fiyatlar daha da düşer, daha kârlı çıkmış olurum. TR'den alacak olsam ne olacağı belli olmaz da Amazon iyidir :)

Evet, %20 gümrük için 10-20$ kargo için.
Kargo için salladım ama diğeri doğru.
Yani 600$ + kargo bedeli olur.

20.30$ kargo + 134$ vergiymiş hocam. Amazon mantığıma yattı. Sadece Evga (uluslararası garanti için) olmak koşuluyla, RTX 2070'leri bekleyeceğim. Yukarıda da yazdığım gibi almakta hemen acele etmeden biraz bekleyeceğim. Kart yurt dışı piyasasında olduğu için, stoklar doldukça fiyatı da inecektir. Türkiye'de gitgide artıyor ama Amazon'da artacağını sanmıyorum.

Bu arada Evga'nın Türkiye'deki yetkili servisi Vektron mu?

20.30$ kargo + 134$ vergiymiş hocam. Amazon mantığıma yattı. Sadece Evga (uluslararası garanti için) olmak koşuluyla,
Bu arada Evga'nın Türkiye'deki yetkili servisi Vektron mu?
Evga global servise güvenmeyin. Bundan 6 ay önce Nanokatalog'tan alınan Evga PSU'da garantilik bir sorun için servis aradık, Evga global ile görüştük ve kendi Avrupa şubelerine göndermemizi istediler. Biz de kargo ücreti yüzünden oraya yollamak yerine Nanokatalog'a verdik. 1.5 ay garantiden gelmesini bekledik gelmeyince Nano'dan iade aldık. Demem o ki Uluslar Arası garantiye güvenmeyin. Amazon garantisine güvenebilirsiniz. Sorun olursa Amazona ücretsiz kargoyla yollayabilirsiniz ama Türkiye de hizmet bulmak zor. He daha önce Amazon'dan alıp Türkiye de servis hizmeti almış birini bulursanız almadan önce ondan yaptıklarını aşama aşama öğrenin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı