RTX 2070 Super 3600 TL’ye alınır mı?

technobom

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu kartı sıfır olarak 3600 TL’ye buldum sizce bu kart alınır mı? Bende RX5700 XT Nitro var onun yerine tercih ediceğim kendi kartımı satacağım. Sizce fark eder mi?
DD0014E7-2C72-40A8-93F1-B9181AD86561.png

Güncel konu yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
2070S, 5700 XT'den neredeyse %15 daha performanslı, fiyatı da çok iyi. Ben olsam hemen alırdım. Ama almadan önce Zotac 2070S'in tam yükte sıcaklık değerlerine bir bak yine de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartını neden satıyorsun? Sürücü sorunları mı var?
Sorunu yok. Rtx2070 super normalde 4100 TL ben 3600 e buldum alırsam kendi kartım boşa çıkıcak.
2070s, 5700xt den neredeyse %15 daha performanslı, fiyatı da çok iyi. Ben olsam hemen alırdım. Ama almadan önce Zotac 2070s'in tam yükte sıcaklık değerlerine bir bak yine de.
Biraz araştırdım rx5700xt nitronun daha iyi olduğunu öğrendim bilmiyorum ne kadar doğru.

%100 yalan yanlış bilgi. Stok halde 2070S ezer geçer.
FPS testlerine baktım, 2-3 FPS yüksek. Arada normal şartlarda 700 TL gibi bir fark olduğu için alınmaması gerektiğini söylüyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu XT modeli, bendeki Nitro olanı.

Dikkat edersen, attığın videoda 3-4 FPS farkı yok en az 6-7 FPS farkı var ve testlerin hepsi 2K çözünürlükte. Sen 1080P oynarsan eğer bu fark 15 FPS'den fazla olacaktır. Ki bu da çok ciddi fark demek. Ki 2070S Zotac marka. ASUS ROG STRIX veya MSI Gaming X Trio olsa, fark çok daha ciddi olur zaten.

Dikkat edersen, attığın videoda 3-4 FPS farkı yok en az 6-7 FPS farkı var ve testlerin hepsi 2K çözünürlükte. Sen 1080P oynarsan eğer bu fark 15 FPS'den fazla olacaktır. Ki bu da çok ciddi fark demek. Ki 2070S Zotac marka. ASUS ROG STRIX veya MSI Gaming X Trio olsa, fark çok daha ciddi olur zaten.
Bende zotac alıcaktım o yüzden öyle dedim zaten yoksa msi daha iyi tabi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı