RTX 2070 Super ekran kartı tavsiyesi

Kart gayet güzel görünüyor fakat TR'de satıcısı yok anladığım kadarı ile.

EVGA'nın 3 fanlı modeline bakıyorum fakat çok pahalı. Şu an indirimde 5.500'e RTX 2070 Super 2 fanlı modeli var alınır mı sizce?

Hocam şahsen ben ROG, Trio X, Aorus arasından seçim yapardım 3 fanlı modeller çoğu oyunda fan bile açmıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu bence baştan sona izleyin karar vermenizde yardımcı olur.

Bulabiliyorsanız, Amazondan falan Galax HOF alın, aralarında en iyisidir. Bulamıyorsanız MSI Gaming Trio alın 3 fanlı modelini, arkadaşım kullanıyor kart 3 kilo nerdeyse ve elinize aldığınızda kaliteliyim diyor. Soğutması da iyi.
Evga gereksiz pahalı.

Bulabiliyorsanız, Amazon'dan falan Galax HOF alın, aralarında en iyisidir. Bulamıyorsanız MSI Gaming Trio alın 3 fanlı modelini, arkadaşım kullanıyor kart 3 kilo neredeyse ve elinize aldığınızda kaliteliyim diyor. Soğutması da iyi.
EVGA gereksiz pahalı.

Gaming X Trio'lar 2 yıl sonra sorun çıkarıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum

Hocam şahsen ben ROG, Trio X, Aorus arasından seçim yapardım 3 fanlı modeller çoğu oyunda fan bile açmıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu bence baştan sona izleyin karar vermenizde yardımcı olur.

Teşekkürler hocam :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı