RTX 2070 Super VS RX 5700 XT

RTX2060 modellerinde bende sıkıntı yaşayan arkadaşlar görmüştüm ama RTX2060 modeli dışında çok da görmedim sıkıntı yaşayan.

Hocam illaki bazı sıkıntılar çıkacaktır. Benim takıldığım konu direkt olarak "Gigabyte böyledir" denmesi. RTX 2060'da MSI ve ASUS'un da sıkıntılı ekran kartları var.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX, DLSS 2.0 ileride yayın falan yapmak isterseniz nvenc teknolojisi RTX Voice ve belki ileride gelebilecek diğer şeyler için 2070 Super alman daha güzel bir tercih olur bence. Eğer o fiyat farkı cok zora sokmuyorsa seni 2070 Super tercih etmelisin. Ekstra olarak AMD tarafında Driver sorunları mevcut gördüğüm kadarıyla ha belki seni etkilemez sen yaşamazsın ama konulara bakarsak bu problem mevcut.

Hocam palit nasıl bir marka alınırmı bir bilginiz varmı fps degerlerine bakılınca en iyisi o oluyor rtx 2070 super de bilginiz varmı?
Palitin harika modelleri var. Daha 2 gün önce baya eski bir palit kartımı sattım. Beni üzmedi emektar. Yani köklü ve bir sıkıntı duyurmamış bir marka.
Ama gerçekten üst sınıf kart kullanmak istiyorsanız inno ya da evga bakmalısınız. Asya markalarının çizgisi belli. Maliyet odaklı üretiyorlar. Ama bu ikisi kaliteden ödün vermiyor.

Bütçe varsa 2070S.Eğer 2070S aldığınızda sistemden önemli kısmalar yapmak zorunda kalmıyorsanız ram,ssd vs. o zaman 2070S ama alacağınız parçaları çok etkiliyorsa 5700xt.
İndirim bekliyorum hocam bakalım olursa düsünüyorum 2070 s olmassa 5700 xt
Palitin harika modelleri var. Daha 2 gün önce baya eski bir palit kartımı sattım. Beni üzmedi emektar. Yani köklü ve bir sıkıntı duyurmamış bir marka.
Ama gerçekten üst sınıf kart kullanmak istiyorsanız inno ya da evga bakmalısınız. Asya markalarının çizgisi belli. Maliyet odaklı üretiyorlar. Ama bu ikisi kaliteden ödün vermiyor.
Fps testlerde palit ve asus başa baş 1. Gidiyorlar ama soğutması nasıldır 2 fanlı bir kart ısınmasını istemem ama hem asustan bin lira daha ucuz ve aynı fps veriyor o yüzden sormuştum hocam teşekkürler yorumunuz için
DLSS 2.0 cidden kullandıktan sonra beni çok etkilemişti.Tavsiye ederim.
Sağolun hocam tavsiyeleriniz için.

Fps testlerde palit ve asus başa baş 1. Gidiyorlar ama soğutması nasıldır 2 fanlı bir kart ısınmasını istemem ama hem asustan bin lira daha ucuz ve aynı fps veriyor o yüzden sormuştum hocam teşekkürler yorumunuz için
Aynı kartı farklı markalar üretiyor ama vereceği fps 1 veya 2 fps fark yaratır saat hızlarıyla orantılı olarak.Soğutmada farklılıkları olabilir ama Inno ve Palit ikiside güzel alınabilir.

Selam dostum. Sistemin son halini yazabilir misin acaba? Ben de yakın zamanda sistem toplayacağım. Fikir edinmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı