RX 5700 XT alacaksan Sapphire marka önermem @Recep Baltaş da önermiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen. İllaki RX 5700 XT alacaksanız Sapphire almayın. Ama ben olsam hiç almazdım. Direk RTX 2070 veya RTX 2070 Super alırdım.RX 5700 XT alacaksan Sapphire marka önermem. @Recep Baltaş da önermiyor.
Aynen öyleAynen. İllaki RX 5700 XT alacaksanız Sapphire almayın. Ama ben olsam hiç almazdım. Direk RTX 2070 veya RTX 2070 Super alırdım.
Ayrıca Sapphire kartlar hakkında zamanında @Recep Baltaş tarafından açılmış konu;
Bu konu 2015 yılına ait ki şimdi yıl 2020 olmuş ama Sapphire yine aynı kalitesizliğine devam ediyor.Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ?
Merhaba, son zamanlarda artan sorunlu Sapphire ve Zotac kart vakalarından sonra böyle bir konu açma gereği duydum. Bu konuda sorunlu Sapphire/Zotac kartı olan kullanıcıların konularını bir araya getireceğim ve Sapphire ve Zotac'ın RMA oranları hakkında bilgi sunmayı amaçlayacağım. Konuyu daimi...www.technopat.net
Benimde Kafam Karışık hocam RTX 2070 Super mi Rx 5700 XT Kararsızım AMD ekran kart alırsam MSI model alacağımAynen. İllaki RX 5700 XT alacaksanız Sapphire almayın. Ama ben olsam hiç almazdım. Direk RTX 2070 veya RTX 2070 Super alırdım.
Ayrıca Sapphire kartlar hakkında zamanında @Recep Baltaş tarafından açılmış konu;
Bu konu 2015 yılına ait ki şimdi yıl 2020 olmuş ama Sapphire yine aynı kalitesizliğine devam ediyor.Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ?
Merhaba, son zamanlarda artan sorunlu Sapphire ve Zotac kart vakalarından sonra böyle bir konu açma gereği duydum. Bu konuda sorunlu Sapphire/Zotac kartı olan kullanıcıların konularını bir araya getireceğim ve Sapphire ve Zotac'ın RMA oranları hakkında bilgi sunmayı amaçlayacağım. Konuyu daimi...www.technopat.net
@277445 RTX 2070 Super alın.
@277445 RTX 2070 Super alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.