RTX 2070 vs 5700XT

2070 Super 10 FPS daha az almıyor zaten.
RTX 2070 Super ortalamada RX 5700 XT'den bir tık daha iyi. Arada 700 TL fiyat farkı mevcut fakat kesinlikle 700 TL farkı verip RTX 2070 Super alırdım ben olsam.
Düz RTX 2070 ise RX 5700 XT'nin biraz gerisinde fakat hemen hemen aynı fiyattan satılıyor. NVIDIA kartlar çok daha stabil çalışıyor. AMD kartlarda yaşanan en büyük sorun oyun oynarken görüntü gitmesi ve bilgisayarı yeniden başlatana kadar görüntünün geri gelmemesi.

RTX 2070 Super ortalamada RX 5700 XT'den bir tık daha iyi. Arada 700 TL fiyat farkı mevcut fakat kesinlikle 700 TL farkı verip RTX 2070 Super alırdım ben olsam.
Düz RTX 2070 ise RX 5700 XT'nin biraz gerisinde fakat hemen hemen aynı fiyattan satılıyor. NVIDIA kartlar çok daha stabil çalışıyor. AMD kartlarda yaşanan en büyük sorun oyun oynarken görüntü gitmesi ve bilgisayarı yeniden başlatana kadar görüntünün geri gelmemesi.
Şuan o problemi yaşayanlar yok güncelleme ile geçti ve fiyat karşılaştırması yaparken gaming serisi ile gaming karşılaştırın.

Şuan o problemi yaşayanlar yok, güncelleme ile geçti ve fiyat karşılaştırması yaparken Gaming serisi ile Gaming karşılaştırın.
Gaming serileri arasındaki fiyat farkı da hemen hemen 700-800 TL arasında dolaşıyor. Ben yine de AMD almazdım, NVIDIA alırdım. Yine de tercih sizin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı