RTX 2070S Görev Yöneticisinde görünmüyor

Emremlk

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımı açtım ve ekran çözünürlüğünün 1024x768 olduğunu gördüm. Görüntü ayarlarına düzeltmek için girdiğimde başka bir çözünürlük yoktu. NVIDIA denetim masasından düzeltmeye çalışmak için NVIDIA denetim masasını aradığımda olmadığını fark ettim ve görev yöneticisine girdiğimde ekran kartım gözükmüyordu ama ekran kartının ışıkları yanıyordu. Bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeldi. Bu durum için endişelenmeli miyim yoksa çok önemli bir şey değil mi?

Ekran kartım: MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio.

Bilgisayarımı açtım ve ekran çözünürlüğünün 1024x768 olduğunu gördüm. Görüntü ayarlarına düzeltmek için girdiğimde başka bir çözünürlük yoktu. NVIDIA denetim masasından düzeltmeye çalışmak için NVIDIA denetim masasını aradığımda olmadığını fark ettim ve görev yöneticisine girdiğimde ekran kartım gözükmüyordu ama ekran kartının ışıkları yanıyordu. Bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeldi. Bu durum için endişelenmeli miyim yoksa çok önemli bir şey değil mi?

Ekran kartım: MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio.

Endişelen bence. APU kullanmıyorsunuz değil mi?

Son düzenleme:
Windows otomatik sürücü güncelleme ayarı aktifse bazen oluyor bu. Belki eski sürümü yüklemiştir. En güncel sürüm olup olmadığını Denetim Masası üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı