RTX 2070S için tavsiye

Kasa ve PSU çöp. Ayrıca 2 fanlı 2070S’e o kadar vermeyin. 2070S Gaming X Trio kartını 5000’e almıştım. 3000 serisi bekleyin diyeceğim fakat 3060 Ti’ın Gigabyte 2 fanlı modeli bile vergisiz 6000 TL. 3060 ise tahminen 2070S’e denk olacağı için 2070S almanızı öneririm. Fakat dediğim gibi 5700 TL o kart için çok fazla.

2 Fanlı olabilir ama twon Frozr 2.0 özelliğine sahip MSI Gaming X modeli iyi soğutma sağlayan bir model. Fakat fiyatı cidden çok ama çok pahalı.

x
5600XT demedim, 5600X dedim. 5600X, bir işlemcidir ve işlemcilerde driver olmaz.
5600x ile ryzen 5 3600x arasında fiyat farkı ve performans farkı ne peki ?
2 Fanlı olabilir ama twon Frozr 2.0 özelliğine sahip MSI Gaming X modeli iyi soğutma sağlayan bir model. Fakat fiyatı cidden çok ama çok pahalı.
twon Frozr 2.0 bu özellik benim linkte gösterdiğim ekran kartında var mı?
Öncelikle o kasa ve PSU ikilisinden uzak durun, yerine şu ikiliyi tavsiye ederim:

Kasa bu olsa? Bunu beğendim daha hoş
https://www.hepsiburada.com/zalman-...ar-kasa-p-HBV00000YRGIH?magaza=BesTechBilisim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı