Merhaba. Ben direk 2080 diyecektim ancak arada 1400 lira fark olduğu için bence 5700XT daha mantıklı şuan. Tabi partner şirketlerin 2, 3 fanlı kartları çıkarmasını beklerseniz tadından yenmez.
Partner modeller 3800 lira civarında bekleniyor. Asıl aklımızda soru işareti uyandıran o. O durumda aradaki farka değer mi tartışılır?Aradaki farkı vermeye gerek yok. Kesinlikle RX 5700XT.
O konuda ben de bir şey bilmiyorum.Partner modeller 3800 lira civarında bekleniyor. Asıl aklımızda soru işareti uyandıran o. O durumda aradaki farka değer mi tartışılır?
Isınma konusunda ne düşünüyorsunuz? Özellike Custom modeller 3800 lira civarında çıkarsa aradaki fiyat farkına değer mi? Yoksa RTX 2080'mi o durumda daha mantıklı olur?5700XT al boşver 2080'i . 1080P oynamak için yeter de artar bile.
Isınma konusunda ne düşünüyorsunuz? Özellike Custom modeller 3800 lira civarında çıkarsa aradaki fiyat farkına değer mi? Yoksa RTX 2080'mi o durumda daha mantıklı olur?
Oyunlar için yakın vadede ek bir faydası olmaz. Ayrıca PCIe 4.0 işlemci ile alakalı bir durum. Şu an için 3.0 bile fazlasıyla yettiği için ekran kartının 4.0 uyumlu olup olmaması performansını etkilemez.PCIe 4.0 desteği oyunlar için ne kadar gerekli acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.