RTX 2080 mi RX 5700XT mi?

Sizce? 1080P/144Hz için.

• RX 5700XT - Saphire

Oy: 58 41,4%
  • RTX 2080 - Asus

Oy: 82 58,6%

• Oy verenlerin toplamı
    140
Merhaba. Ben direk 2080 diyecektim ancak arada 1400 lira fark olduğu için bence 5700XT daha mantıklı şuan. Tabi partner şirketlerin 2, 3 fanlı kartları çıkarmasını beklerseniz tadından yenmez.

Aradaki farkı vermeye gerek yok. Kesinlikle RX 5700XT.

Merhaba. Ben direk 2080 diyecektim ancak arada 1400 lira fark olduğu için bence 5700XT daha mantıklı şuan. Tabi partner şirketlerin 2, 3 fanlı kartları çıkarmasını beklerseniz tadından yenmez.
Aradaki farkı vermeye gerek yok. Kesinlikle RX 5700XT.
Partner modeller 3800 lira civarında bekleniyor. Asıl aklımızda soru işareti uyandıran o. O durumda aradaki farka değer mi tartışılır?

Amd olarak birşey diyemeyeceğim fakat nvidia olarak gösterdiğiniz model bende de var oyunlarda bile 3-4 saat'e 50 dereceyi geçmiyor 100 yük altında da en fazla 75 dereceyi gördüm yani soğutması iyi onu söyleyebilirim.

Partner modeller 3800 lira civarında bekleniyor. Asıl aklımızda soru işareti uyandıran o. O durumda aradaki farka değer mi tartışılır?
O konuda ben de bir şey bilmiyorum.

Isınma konusunda ne düşünüyorsunuz? Özellike Custom modeller 3800 lira civarında çıkarsa aradaki fiyat farkına değer mi? Yoksa RTX 2080'mi o durumda daha mantıklı olur?

Diğer arkadaşların dediği gibi 2080 de alabilirsin sistemin müthiş olur ama monitör 1080P 144Hz olduğu için sorun yaşayabilirsin. Monitörü değiştirebilirim dersen 2080'de alabilirsin. Ama aralarında ahım şahım bir fark yok. Yerinde olsam 5700XT ASUS modellerini beklerdim. Isınma konusunda Custom modellere göre daha fazla ısınır ama çok değil bir tık fazla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı