RTX 2080 Super ısınma sorunu

Yine bir İtopya vakası anlaşılan :)
arkadaşların dediği gibi sıcak hava tahliye edilemiyor. Sisteminiz üst seviye egzoz fanın yanında tepede en az 2 fan olmalı kasa yapınıza göre farklı yerlerden de tahliye yapılabilir.

Selamlar. Ben ankaradayım haliyle İstanbul'a gitmem vs. malum korona dışarı çıkmıyorum bile
Fakat evimin yakınlarında Vatan Bilgisayar var İtopya müşteri hizmetlerini 1 saat bekleyip cevap almak yerine Vatan'a gidip kasa değişimi yapabilir miyim bütçem var yeni bir kasa için?
Orası aşırı berbat geçen arkadaşım Sapphire RX 570 aldı Coil Whine sesi aşırı yapıyor mail attı 2 saat müşteri hizmetlerini bekledik sonra iade gitti gene Coil Whine THH ye gitti hakkınıda aldı arkadaşım İtopya berbat.

Evet böyle olduğunu bilsem almazdım hata ettim.

ben çoğu markadan alışveriş yaptım bolca 4-5 tane sistem toplayıp satmışımdır durmadan değişim yapıorum render,kurgu,edit yaptığım için. güvenilir sadece iki tane mağaza var gözümde Vatan ve Sinerji. itopya veya farklı internet sitelerinde iç açıcı durumlar yaşamadım.

Selamlar. Ben ankaradayım haliyle İstanbul'a gitmem vs. malum korona dışarı çıkmıyorum bile
Fakat evimin yakınlarında Vatan Bilgisayar var İtopya müşteri hizmetlerini 1 saat bekleyip cevap almak yerine Vatan'a gidip kasa değişimi yapabilir miyim bütçem var yeni bir kasa için?

Yeni kasamı alacaksanız?

kasanız iyi sadece fan eklemesi yapmanızı tavsiye ederim kasanızın tepesinde 2 fan mevcutmu ?

H500 Gayet İyi

Yani korona sebebiyle bazı kargo şirketleri kapatacak şimdi yollarım geri alamam gerçekten büyük sıkıntı olur.

Hayır yok Vatan'da yaptırabilir miyim fan eklemesi.
tabikide yapabilirsiniz rpm yüksek ve Cooler master, Corsair gibi markaları tercih edebilirisiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı