_Dovahkiin_
Hectopat
MSI'nın mı müşteri hizmetleri mi?
İtopya'nın.
MSI'nın mı müşteri hizmetleri mi?
İtopya'nın.
Yine bir İtopya vakası anlaşılan
arkadaşların dediği gibi sıcak hava tahliye edilemiyor. Sisteminiz üst seviye egzoz fanın yanında tepede en az 2 fan olmalı kasa yapınıza göre farklı yerlerden de tahliye yapılabilir.
Orası aşırı berbat geçen arkadaşım Sapphire RX 570 aldı Coil Whine sesi aşırı yapıyor mail attı 2 saat müşteri hizmetlerini bekledik sonra iade gitti gene Coil Whine THH ye gitti hakkınıda aldı arkadaşım İtopya berbat.
Selamlar. Ben ankaradayım haliyle İstanbul'a gitmem vs. malum korona dışarı çıkmıyorum bile
Fakat evimin yakınlarında Vatan Bilgisayar var İtopya müşteri hizmetlerini 1 saat bekleyip cevap almak yerine Vatan'a gidip kasa değişimi yapabilir miyim bütçem var yeni bir kasa için?
Evet böyle olduğunu bilsem almazdım hata ettim.
Ventus'ların fan profilleri aşırı düşük. MSI Afterburner'ın fan profilini aktif edin. MSI Afterburner'ın standart profilinde en fazla %70 fan hızına çıkılıyordu sanırsam. Bu da kartı oyunlarda maksimum 68-72 derecelerde tutmaya yetiyor.
kasanız iyi sadece fan eklemesi yapmanızı tavsiye ederim kasanızın tepesinde 2 fan mevcutmu ?Selamlar. Ben ankaradayım haliyle İstanbul'a gitmem vs. malum korona dışarı çıkmıyorum bile
Fakat evimin yakınlarında Vatan Bilgisayar var İtopya müşteri hizmetlerini 1 saat bekleyip cevap almak yerine Vatan'a gidip kasa değişimi yapabilir miyim bütçem var yeni bir kasa için?
H500 Gayet İyiSelamlar. Ben ankaradayım haliyle İstanbul'a gitmem vs. malum korona dışarı çıkmıyorum bile
Yeni kasamı alacaksanız?
Kasanız iyi sadece fan eklemesi yapmanızı tavsiye ederim kasanızın tepesinde 2 fan mevcut mu?
tabikide yapabilirsiniz rpm yüksek ve Cooler master, Corsair gibi markaları tercih edebilirisiniz.Yani korona sebebiyle bazı kargo şirketleri kapatacak şimdi yollarım geri alamam gerçekten büyük sıkıntı olur.
Hayır yok Vatan'da yaptırabilir miyim fan eklemesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.